Καλλονή, επιτυχημένη και Ολυμπιονίκης: Η γήινη ομορφιά της Άννας Κορακάκη την κάνει να είναι η πιο εντυπωσιακή γυναίκα

Άννα Κορακάκη: Η γήινη και φυσική ομορφιά της που την κάνει να ξεχωρίζει

Η Άννα Κορακάκη έχει καταφέρει να είναι η πρώτη Ελληνίδα στο άθλημα της σκοποβολής που όχι μόνο είναι Παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά και χρυσή Ολυμπιονίκης. Ωστόσο την Ελληνίδα αθλήτρια δεν την θαυμάζουμε μόνο για τα επιτευγμάτα της στην σκοποβολή που είναι θαυμαστά αλλά και για την εντυπωσιακή της παρουσία. Η ίδια αποτελεί ένα υγιές πρότυπο ομορφιάς, από αυτό που θα έπρεπε να θαυμάζουμε στις Μεσογειακές γυναίκες.

Δεν θα χρησιμοποιούσες ποτέ επίθετα στον υπερθετικό τους βαθμό για να την περιγράψεις εξωτερικά. Δεν θα φούσκωναν τα μάγουλα σου όσο θα μιλούσες για εκείνη. Ωστόσο, θα την έβαζες πολύ ψηλότερα στην αντρική συνείδηση συγκριτικά με κυρίες οι οποίες απολαμβάνουν του παραπάνω προνομίου. Η Άννα Κορακάκη συνδέθηκε με πράγματα στο μυαλό των αντρών τα οποία υπερβαίνουν την εξωτερική εμφάνιση. Όχι ότι υστερεί σε αυτήν. Έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και αποπνέει κάτι που μαγνητίζει. Δεν βγάζει ωστόσο κάτι το απρόσιτο. Το αντίθετο. Και αυτό την κάνει αυτομάτως ακόμα περισσότερο γοητευτική. Όπως την κάνει και η επιτυχία, το χαμόγελο των κατακτήσεων.

Χάρη σε αυτά κατόρθωσε να καταργήσει την παντοκρατορία της εικόνας. Το πιο θελκτικό χαρακτηριστικό επάνω της δεν είναι ορατό, δεν είναι απτό. Είναι η σιγουριά αυτή την οποία διαθέτει και αυτή η επιθυμία για πράγματα τα οποία την ευχαριστούν πραγματικά. Με τούτα και με κείνα σου παίρνει κάμποση ώρα προκειμένου να θαυμάσεις και τα σωματικά της χαρίσματα.

Δείτε μερικές από τις πιο υπέροχες φωτογραφίες της πανέμορφης Άννας Κορακάκη:

Άννα Κορακάκη: Μερικές από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα