Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Πρωτοχρονιά στην Ισλανδία με τα τρία παιδιά τους Φωτογραφίες

by Ioanna Themistocleous
Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Πρωτοχρονιά στην Ισλανδία με τα τρία παιδιά τους Φωτογραφίες

Μια διαφορετικά Πρωτοχρονιά έκαναν φέτος η Καλομοίρα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους.

Το ζευγάρι συνήθως περνάει τις διακοπές των γιορτών ή στην Ελλάδα ή στην Αμερική, φέτος όμως αποφάσισαν να επισκεφθούν έναν διαφορετικό προορισμό.

Αυτός ήταν η Ισλανδία, με την τραγουδίστρια τις τελευταίες ώρες να έχει μοιραστεί αμέτρητες φωτογραφίες από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όλοι μαζί δοκίμασαν κάθε δραστηριότητα που κάνουν οι τουρίστες εκεί ενώ ήταν τυχεροί και κατάφεραν να δουν και το Βόρειο Σέλας.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Καλομοίρα μοιράστηκε κάποιες σκέψεις με τους followers της για το νέο έτος, ενώ αποκάλυψε ποιοι είναι οι στόχοι της για φέτος.

«Πάντα λάτρευα την αίσθηση μιας νέας αρχής – μια λευκή σελίδα γεμάτη ατελείωτες δυνατότητες. Υπάρχει κάτι μαγικό στο να μπαίνεις σε μια νέα χρονιά και να αναρωτιέσαι τι θα φέρει.

Ο στόχος μου για φέτος είναι να αποδεχτώ το να με παρεξηγούν και να μην αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγώ τον εαυτό μου. Είναι μια διαδικασία ειρήνης με την αλήθεια μου και εμπιστοσύνης ότι αυτή αρκεί.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το νέο έτος;!», έγραψε η Καλομοίρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αφού ξέρεις ότι μπορώ να κάνω ό,τι μου ζητήσεις, γιατί δεν έρχεσαι να σου δώσω λάδι από το καντήλι μου;

«ΘεpiZει» η Γρίπη Α: Το 1ο σuμπτωμα που εμφανίζουν παιδιά κι ενήλικες, δεν του δίνεις σημασία και μετά από λίγο κολλά όλη η οικογένεια – Πώς να την καταλάβεις

Ανακαλείται άμεσα γνωστό γιαούρτι από την μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μαρκετ

EKTAKTO ΣOK: EΞAΦANIΣTHKE ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ – ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΧΝΟΣ AIMATOΣ

Εορτολόγιο 5 Φεβρουαρίου: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, αύριο, Πέμπτη – Ποιοι γιορτάζουν και τους λέμε «Χρόνια Πολλά»

Προτεινόμενα