Κάνει το γύρο του διαδικτύου: Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού όταν τον ρώτησαν για τον Πάνο Μουζουράκη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Εξαφανίστηκε μόλις τον ρώτησαν για τον Μουζουράκη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απέφυγε την κάμερα του Mega μόλις ερωτήθηκε για την σχέση που έχει με τον τραγουδιστή, Πάνο Μουζουράκη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο πρώην φίλοι δεν μιλιούνται πια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν πολύ καλοί φίλοι, ωστόσο οι σχέσεις τους φαίνεται να περνάνε ταραχή, και πριν από την συνύπαρξή τους στο The Voice. Όπως είχε ομολογήσει και ο Μουζουράκης σε συνέντευξή του..

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν πολύ καλοί φίλοι, ωστόσο οι σχέσεις τους φαίνεται να περνάνε ταραχή, και πριν από την συνύπαρξή τους στο The Voice. Όπως είχε ομολογήσει και ο Μουζουράκης σε συνέντευξή του, από μια χρονική στιγμή και μετά ο Αργυρός σταμάτησε να του τηλεφωνεί.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το σχόλιο του για τον Μαζουράκη

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και στη συναυλία της Άννας Βίσση.

«Τι έχει γίνει τελικά με τον Πάνο Μουζουράκη; Τα έχετε βρει;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απαντά με χαμόγελο: «Δεν τα χάσαμε ποτέ».

Η γυναίκα που φαίνεται να μπήκε ανάμεσά τους

Ο Πάνος Μουζουράκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, άφησε να εννοηθεί πως δε γνωρίζει ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής του The Voice και συγκεκριμένα στη θέση του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς η σχέση τους έχει διακοπεί μετά το τελευταίο τηλεφώνημα. Κατηγόρησε μάλιστα τον λαικό τραγουδιστή ότι εκείνος δεν του μιλάει πια, όταν έμαθε τα νέα για το νέο του talent show.

Related posts

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς