Κάνει το γύρο του Διαδικτύου: Η απάντησή της Ελεονώρας Μελέτη σε follower που της είπε ότι είναι 53 ετών και περνάει εμμηνόπαυση

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν αφήνει προσβλητικά σχόλια χωρίς απάντηση

Η γνωστή παρουσιάστρια απαντάει καταλλήλως στα σχόλια τα οποία την προσβάλλουν και την αφορούν… αν και οι haters είναι δυστυχώς ατέλειωτοι…

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν διστάζει να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια του MΕGA είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται σκέψεις της, αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Σε ένα σχόλιο που δέχτηκε και απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη ήταν όταν ένας follower της, της είπε ότι είναι 53 ετών και περνάει εμμηνόπαυση.

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα. Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες;», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη τα οποία προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!», ολοκλήρωσε την απάντησή της η παρουσιάστρια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Related posts

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη