«Κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο»: Τα τρυφερά λόγια της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η τρυφερή εξομολόγηση για το ζευγάρι

Δανάης Μιχελάκη και Γιώργος Παπανδρέου, είναι δυο ηθοποιοί που ξεχωρισαν και απασχόλησαν και με την προσωπική τους ζωή και τον γάμο τους. Η μητέρα του Γιώργου, η Φιλαρέτη Κομνηνού, κάνει μια τρυφερή εξομολόγηση για την νύφη της και εξομολογείται παρακάτω….

Πιο αναλυτικά η Φιλαρέτη Κομνηνού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκη και τη σχέση που έχουν.

Φιλαρέτη Κομνηνού: ” Ο γιος μου είναι η χαρά της ζωής”

Ο γιος μου είναι η χαρά της ζωής. Είναι ένα πλάσμα που όταν ζεις μαζί του, δουλεύεις μαζί του, κουβεντιάζεις μαζί του… Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι όταν πηγαίνω σε μια παράσταση και έρχονται οι συνάδελφοι και μου λένε “Τι παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα είναι αυτό και εκεί συγκινούμαι και λιώνω περισσότερο.

Ομολογώ ότι δεν συμπεριφέρθηκα σαν πεθερά. Τη Δανάη την αγαπώ. Η Δανάη είναι ένα τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, είναι σαν ένα λουλούδι που χαίρεσαι να βλέπεις και, το βασικό, κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο.

Εγώ ήδη είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς, μήπως να το θυμίσεις και στα παιδιά; Εγώ έχω προετοιμαστεί, είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη