Κανείς δεν το είχε δει ξανά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Πασχάλης Τερζής:

Ο Πασχάλης Τερζής έχει επιλέξει να ζει στη Θεσσαλονίκη και να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποσυρθεί από τις νυχτερινές πίστες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, πλέον απολαμβάνει την ηρεμία και την οικογενειακή θαλπωρή ενώ παράλληλα ασχολείται με το κτήμα του, πράγμα που του δίνει μεγάλη χαρά.

Από τη μέρα που αποφάσισε να αφήσει τις νυχτερινές πίστες, οι φορές που τον έχουμε δει είναι ελάχιστες, μια από αυτές ήταν και στο video clip της κόρης του Γιάννας Τερζή για το τραγούδι “Για σένα μόνο” στο οποίο ένα μεγάλο μέρος ερμηνείας κατείχε ο ίδιος.

Σήμερα, η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τον τραγουδιστή, μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη όπου τον επισκέφθηκε.

«Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω σήμερα.. Με τον μεγάλο δάσκαλο μου Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του» έγραψε η Μαριάννα Παπαμακάριου.

Δείτε τις δημοσιεύσεις με τον Πασχάλη Τερζή

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί