Κανείς δεν τον αναγνώρισε: Η «επιστροφή» του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση εδώ και λίγες μέρες

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο αποκλεισμός του ηθοποιού από τη τηλεόραση

Μπορεί ο Πέτρος Φιλιππίδης να έχει αποκλειστεί από την ελληνική τηλεόραση λόγω των καταγγελιών που έχει δεχθεί όμως πρόσφατα επέστρεψε στη τηλεόραση χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

Ειδικότερα, μπορεί να αθωώθηκε για το αδίκημα του βιασμού και να καταδικάστηκε μόνο για τις απόπειρες, όμως, παραμένει αποκλεισμένος από την ελληνική τηλεόραση.

Έτσι, παλιές σειρές, στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν προβάλλονται πια, ενώ και σε αφιερώματα για παλαιότερες εποχές της τηλεόρασης «κόβεται» τεχνηέντως, όπως συνέβη στην εκπομπή «Βινύλιο» στις 31 Μαρτίου, όπου η σειρά «50-50» δεν μπήκε στις πλέον επιτυχημένες της δεκαετίας της, προς έκπληξη του κοινού.

Την επόμενη ημέρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης επανεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση με τη φωνή του, καθώς στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» προβλήθηκε η ταινία «Ice Age», στην οποία ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει στη μεταγλώττιση.

Συγκεκριμένα, έδωσε φωνή στον «Σιντ», έναν βραδύποδα που χαρίζει σπαρταριστό γέλιο στους θεατές της ταινίας και συνεπώς, έστω και για λίγο, ο ηθοποιός «επέστρεψε» στην ελληνική τηλεόραση, αλλά δεν το αντιλήφθηκε κανείς.

Η μεταγλώτιση του Πέτρου Φιλιππίδη 

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη