Κανένας δεν το πήρε χαμπάρι: H φωτογραφία που πρόδωσε την αλήθεια για την Ντάλια του «Παρά 5»

Παρά 5: Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν

Πριν από17 ολόκληρα χρόνια πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του «Στο Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη. Τα 50άρια και 60άρια που έκανε, ειδικά στη 2η σεζόν, την καθιστούν έναν τηλεοπτικό μύθο. Κι όπως κάθε μύθος, υπάρχουν πίσω του ιστορίες άγνωστες ή όχι και τόσο γνωστές, που διατηρούν το ενδιαφέρον και την περιέργεια, ιδίως στο σήμερα που το 2005 είναι μια πολύ μακρινή εποχή σε όλα της.

Τα χαρακτηριστικά μαλλιά της «Ντάλιας» στο Παρά Πέντε

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, αφορά στο look των πρωταγωνιστών. Για το τσουλούφι του Αργύρη Αγγέλου στον ρόλο του Φώτη για παράδειγμα, έχουν γραφτεί σε αυτό το διάστημα πολλά. Όπως και για τα μαλλιά της Σμαράγδας Καρύδη. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου είχε μια πλούσια μπουκλωτή κόμη, η οποία ήταν ένα από τα δύο βασικά της χαρακτηριστικά. Το άλλο ήταν τα πολλά λεφτά που… δεν ήξερε την αξία τους.

Αυτή η κόμη δεν ήταν φυσική, αλλά περούκα. Μια περούκα που και πάλι χρειαζόταν αρκετή ώρα για να ετοιμαστεί. Όταν τελείωσε η σειρά, μάλιστα, η Καρύδη την κράτησε ως ενθύμιο. Μια περούκα που ίσως να είχε καταλήξει στο κεφάλι της Κάτιας Δανδουλάκη, που ήταν και η αρχική επιλογή, αλλά τότε είχε ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή της σειράς «Βέρα στο Δεξί».

Related posts

Η Έφη Παπαθεοδώρου εξομολογείται: Η αδικία που ένιωσε και η αποκάλυψη για τον ρόλο της «Θεοπούλα» στο «Παρά πέντε»

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Ντάλια: Η κουτσομπόλα υπηρέτρια του «Παρά 5» αδυνάτισε και έγινε άλλος άνθρωπος

Έπασχε από Αμυοτροφική Σκλήρυνση: Πέθανε ο ηθοποιός του «Παρά Πέντε» και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο

Ο κακός του Παρά Πέντε: Εγκατέλειψε την υποκριτική κι εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο

Έκλεισε ο κύκλος του: Τέλος από την παρουσίαση της Eurovision μετά από 10 χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης – Ποιος τον αντικαθιστά

Άφησε την υποκριτική για τον… πρωταθλητισμό: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο σύντροφος της Φρίντας από το «Παρά Πέντε»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να ζήσει έτσι όπως θέλει»

Άφησε την τηλεόραση για το όνειρο της: Η «δολοφονημένη» Ελευθερία Ασλάνογλου από το «Παρά Πέντε» σήμερα είναι τρισευτυχισμένη

Έπαιζαν μαζί στο «Παρά Πέντε»: Η σύζυγος του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου που ήταν μαζί στο ίδιο σήριαλ