Κανονικό παλάτι: Αυτό είναι το γουστοζίκο και σικ σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Μαρία Μπεκατώρου: Φωτογραφίζεται στις αγαπημένες γωνίες του σπίτιου της

Η Μαρία Μπεκατώρου με την τσαχπινιά της και τον ανοιχτό της χαρακτήρα έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών για αυτό είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης.

Ένα από τα αγαπημένα αλλά και ήσυχα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Το διάσημο ζευγάρι μετράει πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας και μαζί ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Η παρουσιάστρια του Mega και ο σύζυγός της, αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, παντρεύτηκαν το 2007 και μένουν σε ένα ευήλιο σπίτι που διακόσμησαν μαζί με πολύ μεράκι.

Παρόλο που η οικοδέσποινα του νέου τηλεπαιχνιδιού «The Chase», που προβάλλεται στο Μεγάλο Κανάλι, με την ίδια να μιλά και για τα προηγούμενα πρότζεκτ της, προτιμά να κάνει πιο επαγγελματικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας κυρίως όσα αφορούν στη δουλειά της, έχει κατά καιρούς ανεβάσει και μερικά σπάνια πλάνα όπου μπορούμε να δούμε τον χώρο τους.

Με κυρίαρχο χρωματικό συνδυασμό αυτόν του λευκού και του μπεζ που κάνουν το σπίτι ακόμη πιο φωτεινό, μπορούμε να διακρίνουμε και την αγάπη τους για τα ξύλινα έπιπλα και τη ζεστασιά που δημιουργούν

Μαρία Μπεκατώρου: Φωτογραφίες από το σπίτι της

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη