Καρολάιν: Η χλωρίνη και τα μηνύματα στο viber – Η κατάθεση μυστήριο για Γλυκά Νερά

by Τόνια Τζαφέρη

Καρολάιν: Η συνομιλία με την γειτόνισσα την μοιραία νύχτα

Καρολάιν: Η υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν δεν έχει κλείσει ακόμη. Οι έρευνες συνεχίζονται όπως και οι καταθέσεις. Μιας και στοιχεία έρχονται στο φως τα οποία θα μπορούσαν να καθαρίσουν το τοπίο της δολοφονίας της άτυχης μητέρας. Η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Μία νέα κατάθεση που ανατρέπει αρκετούς από τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Φέρνει σε αποκλειστικότητα το ρεπορτάρ του δελτίου του Star.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, μία γειτόνισσα του ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά έδωσε μία νέα κατάθεση. Στην οποία περιγράφει πώς ήταν η νερή Καρολάιν την ημέρα της δολοφονίας της.

Όπως περιέγραψε η γειτόνισσα η Καρολάιν δε φαινόταν να έχει καβγαδίσει με τον 33χρονο πιλότο ενώ είχε διάθεση για κουβέντα. Κάτι που δε συνήθιζε καθώς ήταν επιφορτισμένη καθημερινά με τη φροντίδα του μωρού της.

Καρολάιν: Η συνομιλία με την γειτόνισσα την μοιραία νύχτα

Η γειτόνισσα κατέθεσε ότι μιλούσε περίπου μία ώρα με την Καρολάιν στο viber: «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία. Μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού. Δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου».

Στη συνέχεια με πρωτοβουλία της 20χρονης η κουβέντα σταμάτησε γύρω στις 11 το βράδυ. Αλλά οι δυο γυναίκες επικοινώνησαν μέσω των παραθύρων των κουζινών τους. Αφού η γειτόνισσα έβλεπε την Καρολάιν να εργάζεται στην κουζίνα της καθαρίζοντας.

Οι δηλώσεις της γειτόνισσας της Κάρολαιν για την μοιραία νύχτα

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της», κατέθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού για το μοιραίο βράδυ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα