«Κατά 98% δολοφονήθηκαν»: Νέα «Βόμβα» Κατερινόπουλου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

by Τόνια Τζαφέρη
«Κατά 98% δολοφονήθηκαν»: Νέα «Βόμβα» Κατερινόπουλου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ανθρώπινο χέρι πήρε για κάποιον λόγο τη ζωή και των τριών κοριτσιών»

Πεπεισμένος ότι ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι δολοφονία είναι ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, η δολοφονία έγινε από το ίδιο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατερινόπουλος, είχε εκφράσει σαφείς επιφυλάξεις για τον θάνατο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, πριν μάλιστα ο συζυγός της ομολογήσει, δείχνοντας μάλιστα εξ αρχής ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Κατά 98% δολοφονήθηκαν»: Νέα «Βόμβα» Κατερινόπουλου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

“το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας συγκεντρώνει 98% πιθανότητες”, δηλώνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας συγκεντρώνει 98% πιθανότητες και μόλις 2% να χάθηκαν όλα τα παιδιά από παθολογικά αίτια. Σύντομα –τονίζει– θα δικαιωθεί από τους έμπειρους συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη «Βραδυνή της Κυριακής» αναφέρεται σε τρεις ξεκάθαρες ανθρωποκτονίες, τονίζει ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει και άλλες παρόμοιες, και εκεί μπορεί να βρίσκεται το κλειδί.

Σκόπιμα δεν θέλει να τις αναφέρει, ενώ είναι βέβαιος ότι τις γνωρίζουν οι συνάδελφοί του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στο μυστήριο και να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στην άφωνη κοινωνία.

«Κατά 98% δολοφονήθηκαν»: Νέα «Βόμβα» Κατερινόπουλου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για την υπόθεση στην Πάτρα

«Είμαι πεπεισμένος πως είναι εγκληματικές ενέργειες. Ανθρώπινο χέρι πήρε για κάποιον λόγο τη ζωή και των τριών κοριτσιών. Αν θέλετε να σας δώσω ένα ποσοστό, είναι 98% δολοφονίες και 2% κάτι άλλο. Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις.

Εδώ έχουμε ένα πλήθος σατανικών συμπτώσεων, με τη διαφορά ότι μόνον συμπτώσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν. Στέκομαι σε δύο βασικά δεδομένα, χωρίς να μπαίνω στα αποδεικτικά στοιχεία που προσπαθούν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί και θα το κάνουν στο τέλος, μιας και τα δικαστήρια δικάζουν, φυσικά, με αποδείξεις και όχι με εκτιμήσεις.

Πρώτον, αν υπήρχε ένα γονιδιακό πρόβλημα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει πρώτα πρόβλημα το μεγάλο παιδί και ύστερα τα δύο μικρότερα. Εδώ έχουμε αντίθετη κατάσταση. Ξέρω ότι σε πρώτη φάση δεν έχει προκύψει κάτι γονιδιακό. Αν αποκλειστεί πλήρως, τότε μιλάμε για 100% εγκληματική ενέργεια. Το άλλο δεδομένο είναι πως όλοι οι θάνατοι προήλθαν Σαββατοκύριακα.

«Κατά 98% δολοφονήθηκαν»: Νέα «Βόμβα» Κατερινόπουλου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Περισσότερες δηλώσεις από τον Θανάση Κατερινόπουλο: “Δεν είναι σύμπτωση αυτό, δεν είναι κάτι τυχαίο”

Τα Σαββατοκύριακα τα νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, κόσμο γενικότερα. Άνετα μπήκε κάποιος στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπως πιστεύω έγινε στις δύο περιπτώσεις, και έκανε το κακό για τους δικούς του λόγους. Δεν ρίχνω την ευθύνη στους γονείς, όπως κάνουν άλλοι. Και ειδικά στη μητέρα.

Μπορεί να υπήρξαν “επισκέψεις” κάποιων ανθρώπων, να αλλάξουν αυτή την άμοιρη μάνα που ήταν εκεί τόσες ώρες. Πρέπει να εξεταστεί ποιοι ήταν αυτοί οι επισκέπτες, ποια η σχέση τους και ποιο το κίνητρο. Οι γονείς έχουν τον πόνο τους.

Πρέπει όμως και κάποιος που ξέρει να ερμηνεύει τη γλώσσα τους σώματος αλλά και τη γλώσσα του στόματος να αναλύσει και τις εμφανίσεις τους. Υπάρχουν ειδικότεροι από εμένα γι’ αυτό. Σίγουρα θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς ως μάρτυρες. Θα είναι πολύ ουσιαστικές οι μαρτυρίες τους για τη δικογραφία» δηλώνει ο κ. Κατερινόπουλος.

Πηγή: Βραδυνή της Κυριακής

Προτεινόμενα