Καταγάλανα μάτια, μαυρομάλλα και αγγελικό πρόσωπο: Η “άγνωστη” αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ομοιότητα με την αδερφή της

Η Κατερίνα Σπυροπούλου είναι η αδερφή της ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία τελευταία έχει κεντρίσει την προσοχή, τόσο με την ομοιότητα της στην αδερφή της αλλά και με τις εικόνες της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει μια μικρότερη αδερφή και είναι πανέμορφη. Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει την Κωνσταντίνα όμως στην οικογένεια υπάρχει και άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία, η Κατερίνα.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει ακόμη μία αδερφή, η οποία είναι μικρότερη ηλικιακά από την ίδια. Όσον αφορά την αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, πρόκειται για μία επαγγελματία Make up artist. Η αδερφή της γνωστής παρουσιάστριας δεν έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών με την αδερφή της.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει κατάξανθο μαλλί, όμως, η αδερφή της έχει το ακριβώς αντίθετο. Η Κατερίνα Σπυροπούλου έχει μαύρο μαλλί, δείχνοντας πως παρά το διαφορετικό χρώμα μαλλιών ανάμεσα σε δύο αδερφές, παρόλα αυτά, οι δυο τους αποτελούν δύο πανέμορφες κοπέλες.

Περισσότερες εικόνες από την αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Όσον αφορά το είδος κουρέματος μαλλιού που έχει επιλέξει, η Κατερίνα Σπυροπούλου, αυτό δεν είναι άλλο από αφέλειες. Από εκεί και πέρα, τα μάτια της αδερφής της Κωνσταντίνας ξεχωρίζουν. Αυτό, διότι η ίδια διαθέτει υπέροχα ανοιχτόχρωμα μάτια.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει