Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Σασμό: Ο δραματικός τρόπος που μαθαίνει ο Αστέρης πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του

Σασμός: Πώς θα μάθει ο Αστέρης ότι ο Πετρής είναι ο γιος του

Μία νέα περιπέτεια φαίνεται να περνά ξανά ο Αστέρης και η Αργυρώ, καθώς ο έρωτάς τους θα δοκιμαστεί για μία ακόμη φορά. πιο συγκεκριμένα στον «Σασμό» αναμένεται να γίνει η αποκάλυψη πως ο μικρός Πετρής είναι στην πραγματικότητα Σταματάκης.

Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια με τον πιο άσχημο τρόπο, με τον ίδιο να μην μπορεί να διαχειριστεί το κράμα χαράς για το παιδί του και οργής για τη γυναίκα που αγαπά.

Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του «Σασμού»

Όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, ο Σταύρος ο οποίος έχει συνέλθει και λίγο πριν φύγει οριστικά από την Κρήτη προκειμένου να επιστρέψει στα Γιάννενα, θα δώσει το τελειωτικό του χτύπημα στην Αργυρώ, αποκαλύπτοντας στον Αστέρη ότι αυτός είναι ο πατέρας του Πετρή.

Έτσι ο Σταματάκης, αν και κυριεύεται από χαρά αφού είχε πάρει απόφαση ότι δεν θα γίνει ποτέ πατέρας -άλλωστε, το είχε παραδεχθείς την Καλλιόπη σε περασμένο επεισόδιο λέγοντας της χαρακτηριστικά «δεν είμαι πατέρας και μάλλον δε θα γίνω ποτέ»- νιώθει μεγάλο θυμό για την αγαπημένη του για το μεγάλο ψέμα που του είπε.

Ωστόσο, δεν θέλει να κάνει κάτι που θα το μετανιώσει και αποφασίζει να σκεφτεί καλά τις κινήσεις του πριν καταλήξει με ποιο τρόπο θα διεκδικήσει το παιδί, αν θα το αποκαλύψει την Καλλιόπη και κυρίως αν θα μπορέσει να συγχωρέσει την Αργυρώ.

Μένει να δούμε αν η σχέση Αργυρώς και Αστέρη θα φτάσει για ακόμα μία φορά στα άκρα.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα