Κατάλευκο και ονειρεμένο: Αυτό είναι το μίνιμαλ σπίτι της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Το ονειρεμένο σπιτικό τους

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δημιουργική για την Μαρία Κορινθίου. Η αγαπημένη ηθοποιός κρατάει χαμηλό προφίλ σχετικά με την προσωπική της ζωή όμως κατα καιρούς μοιράζεται στιγμιότυπα από το σπίτι της με τον Γιάννη Αϊβάζη στα social media.

Το προσωπικό καταφύγιο της Μαρίας Κορινθίου είναι το σπίτι της, εκεί όπου χαλαρώνει και περνά όμορφες στιγμές με την σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους, Ισμήνη που είναι 13 ετών και μαθήτρια Γυμνασίου.

Το σπίτι της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη
Η οικογένεια μένει στο πατρικό σπίτι της Μαρίας Κορινθίου, που χτίστηκε από τον παππού της και εκείνη μεγάλωσε σε αυτό με τα αδέρφια της.

Η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο σπίτι αυτό λέγοντας πόσο χαίρεται που και η κόρη της Ισμήνη έχει τη δυνατότητα να μεγαλώνει εκεί. «Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το σπίτι είναι ανακαινισμένο και πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα, που είναι και το αγαπημένο της ηθοποιού. «Ό,τι άσπρο βλέπω σε διακοσμητικό στα μαγαζιά μπαίνω και το αγοράζω. Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια με μεγάλα παράθυρα. Έτσι είναι και το δικό μας. Επειδή ήταν νεοκλασικό σπίτι με μωσαϊκό στο πάτωμα και εσωτερικές πόρτες που διαχώριζαν τα δωμάτια, έκανα ριζική ανακαίνιση. Τοποθέτησα γρανιτοπλακάκι και γκρέμισα κάποιους τοίχους για να μεγαλώσουν οι χώροι», έχει πει η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Ok!.

Ο μεγάλος γκρι καναπές δεσπόζει στο σαλόνι ενώ το τζάκι δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα και θαλπωρή στο σπίτι. Η κουζίνα αποτελεί ξεχωριστό δωμάτιο με το λευκό και το ασημί να κυριαρχεί ενώ και στην κρεβατοκάμαρα το κομψό και all time classic λευκό εντυπωσιάζει.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη