«Καταπέλτης» η Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη-Βανδή: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς»

by Εύα Ζαχαριάδη

Ελένη Βιτάλη: Τι δήλωσε για τα φιλιά Μπισμπίκη – Βανδή πάνω στη πίστα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτα τους ενώ Viral έχει γίνει το βίντεο που φιλιούνται πάνω στη σκηνή (για ακόμη μια φορά), στο μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, αντάλλαξε ένα φιλί πάνω στη σκηνή, ο ηθοποιός χόρεψε ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η σύντροφός του και στη συνέχεια εκείνη έκατσε στα πόδια του, συνεχίζοντας να τον φιλάει.

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Καταπέλτης» η Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη-Βανδή: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς»

Η Ελένη Βιτάλη απασφάλισε για τα φιλιά Μπισμπίκη – Βανδή

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

@protothema.gr #showbiz #viral #tiktokgreece #ελληνικοτικτοκ #news #fyp #protothema ♬ original sound – protothema.gr

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo