Καταπέλτης ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει δραματική σχολή»

Γιάννης Μπέζος: Η συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη

Το πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, προβλήθηκε η τηλεοπτική συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στην Ελένη Τσολάκη. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον χώρο της υποκριτικής και στην σημασία που έχουν οι δραματικές σχολές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη, ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν θα συνεργαζόταν με κάποιον που δεν έχει σπουδάσει την υποκριτική σε δραματική σχολή.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει τη δραματική σχολή, με άνθρωπο που δεν ξέρει. Το ταλέντο είναι χάρισμα, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει ταλέντο χωρίς σπουδή σε δραματική σχολή, αυτά είναι αστεία πράγματα. Και να υπήρχαν παλαιότερα τέτοιοι άνθρωποι, ούτε δικαιώθηκαν, ούτε μας έκαναν καλύτερους. Απλώς απέδειξαν ότι η δουλειά αυτή θέλει μόχθο, χρόνο, είναι βιωματική δουλειά» είπε αρχικά.

Όσο για τις κριτικές, ο Γιάννης Μπέζος τόνισε ότι: «Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, τον ενδιαφέρει αν λέω την αλήθεια μου ή όχι. Ούτε κάθεται να αναλύσει τους ρόλους, ούτε να κάνει κριτική πώς παίχτηκε το καθένα. Αυτά ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε».

Γιάννης Μπέζος: Απόσπασμα από την συνέντευξη του

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον