«Καταστροφέας» 5 ετών: Αγόρι διέλυσε όλα τα δείγματα μακιγιάζ στα Sephora και η μητέρα του τον πήρε και έγινε καπνός

Αγόρι 5 ετών: Κατέστρεψε πολύ ακριβές σκιές του μαγαζιού

Ένα απίστευτο γεγονός διαδραματίστηκε σε ένα κατάστημα Sephora, καθώς ένα αγόρι πέντε μόλις ετών κατέστρεψε όλα τα δείγματα μακιγιάζ στα Sephora και η μητέρα του στη θέα της καταστροφής έγινε… καπνός.

H Brittney Nelson αποτελεί μια σύγχρονη μητέρα. Η καταγωγή της είναι από τη Γεωργία. Πιο συγκεκριμένα, κατάγεται από την περιοχή της Αουγκούστα. Η Brittney Nelson αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια βόλτα στα αγαπημένα της Sephora. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να δει δείγματα μακιγιάζ, τα οποία λατρεύει.

Τελικά, πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη επίσκεψη σχετικά πρόσφατα. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσε, η ίδια. Αυτό, διότι συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο μάλιστα λίγο έλειψε να της προκαλέσει λιποθυμία.

«Καταστροφέας» 5 ετών: Αγόρι διέλυσε όλα τα δείγματα μακιγιάζ στα Sephora και η μητέρα του τον πήρε και έγινε καπνός

Πώς κατέστρεψε τα δείγματα μακιγιάζ της Sephora το 5χρονο αγόρι

Κάτι δεν πήγαινε καλά με τα καλλυντικά. Συγκεκριμένα, με τη σκιά των ματιών και την παλέτα κοκκινίσματος. Αυτά περιείχαν πάνω από πενήντα δύο προϊόντα. Όμως, δεν υπήρχαν πια και ο λόγος ήταν πως είχαν καταστραφεί.

Εκείνη τη χρονική στιγμή, κάτι ήρθε στο μυαλό της Brittney Nelson. Συγκεκριμένα, θυμήθηκε πως είχε δει μια μητέρα με ένα παιδί. Το περίεργο σε αυτή την υπόθεση είναι πως βγήκαν από το μαγαζί σαν κυνηγημένοι. Το παιδί κάποια στιγμή είχε μείνει ολομόναχο μέσα στο μαγαζί. Αυτό, όμως, είχε δυσάρεστα αποτελέσματα, διότι πήγε από μόνο του και κατέστρεψε πολύ ακριβές σκιές του μαγαζιού.

«Καταστροφέας» 5 ετών: Αγόρι διέλυσε όλα τα δείγματα μακιγιάζ στα Sephora και η μητέρα του τον πήρε και έγινε καπνός

Η αντίδραση της μητέρας του αγοριού, που κατέστρεψε όλα τα δείγματα της Sephora

Η Brittney Nelson κατάφερε ευτυχώς να συλλέξει κάποιες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο περιστατικό. Μάλιστα, είχε και ένα μήνυμα για τις μητέρες, οι οποίες κουβαλούν μαζί τα παιδιά τους, σε καταστήματα, όπως αυτά των Sephora.

Δεν γίνεται να παίρνουν μαζί τους παιδιά, τα οποία δεν το επιθυμούν, αλλά είναι αναγκασμένα να το πράξουν. Επίσης, είναι ανεπίτρεπτο για μια μητέρα να αφήνει εκτεθειμένο, το ίδιο της, το παιδί. Μπορεί να φαίνεται περίεργη, αλλά η παραπάνω ιστορία είναι μία από τις αληθινές ιστορίες της ζωής.

Ετσι είναι τα μικρά παιδιά σε αυτήν την ηλικία, δεν υπολογίζουν τον χώρο που βρίσκονται και νομίζουν ότι όλα είναι παιχνίδια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo