Κατερίνα Διδασκάλου: «Αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για μία εβδομάδα όταν μου το είπαν αυτό»

Κατερίνα Διδασκάλου : Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για την νέα σειρά που θα πρωταγωνιστησεί

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία και απόφαση της, να κλειστεί σε μοναστήρι.

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στην εκπομπή “Χαμογέλα αι πάλι”, χθες, Σάββατο και μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» και για τις «Άγριες Μέλισσες», όπου πρωταγωνίστησε για τρεις σεζόν.

Ειδικότερα, για τον νέο της ρόλο στη σειρά του MEGA, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κλείστηκε σε μοναστήρι του Ρεθύμνου για μία εβδομάδα, για να βιώσει τις πραγματικές συνθήκες.

«Το έκανα στο Ρέθυμνο στην Αγία Ειρήνη και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις γιατί αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη, πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή», επεσήμανε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η εμπειρία της Κατερίνας Διδασκάλου για την συμμετοχή της στις άγριες μέλισσες

Όσον αφορά τις «Άγριες Μέλισσες» σημείωσες «ήταν υπέροχα! Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι απάντηση σε προσευχές, ως σκηνοθέτης. Τον ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ γιατί ήμουν η πρώτη του επιλογή σε έναν ρόλο που μου έδωσε πολύ όμορφες στιγμές και ερμηνείες».

Στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», η ηθοποιός υποδύεται την Ηγουμένη Φιλαρέτη και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, που θα δοκιμαστεί εξαιτίας ενός παράφορου έρωτα.

Related posts

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί

Πυρ και μανία ο Καλλιάνος: Βγήκε στην τηλεόραση και τα είπε έξω από τα δόντια – «Το καλό παιδί τελείωσε»