Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πίστη ότι μια μέρα θα συναντήσω κάποιον που θα είμαι σίγουρη ότι είναι ο ένας»

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας και πάλι στο επίκεντρο

Μετά τις φήμες περί χωρισμού, όλο υπονοούμενα είναι η Κατερίνα Καινούργιου, και για πολλούς τέτοια stories, επιβεβαιώνουν τον χωρισμό της. Όποιος ακολουθεί την Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram, γνωρίζει πολύ καλά την αγάπη της για τα ποιήματα αλλά και τα quotes γνωστών αγαπημένων ταινιών, μέσα από τα οποία ίσως “μιλάει” η ίδια.

Ο λογαριασμός της ρομαντικής Katken85, έχει σχεδόν ένα διαφορετικό ποίημα για κάθε της ανάρτηση. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του Alpha ανέβασε στα stories της μια ατάκα της ηρωίδας της επικής σειράς Sex and the City, Carrie Bradshaw.

H εικόνα που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου

Η πρωταγωνίστρια και εμβληματική fashionista στην σκηνή αυτή φαίνεται να σκέφτεται: “Αφού έφυγε, έκλαψα για μια εβδομάδα. Και μετά συνειδητοποίησα ότι έχω πίστη. Πίστη στον εαυτό μου. Πίστη ότι μια μέρα θα συναντήσω κάποιον που θα είμαι σίγουρη ότι είναι ο ένας”.

Να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη σχέση της οικοδέσποινας του “Super Κατερίνα” και του Φίλιππου Τσαγκρίδη Παναγόπουλου να ανήκει στο παρελθόν. Έτσι, ενδεχομένως το timing της δημοσίευσης του εν λόγω quote, να μην είναι τυχαίο.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε