Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Έκαναν ονοματοδοσία αντί για βάφτιση στον γιο τους την ημέρα των γενεθλίων του

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Όμορφες οικογενειακές στιγμές

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφος της έχουν αποδείξει πολλές φορές, πως προτιμούν τις απλές γιορτές και κρατούν όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές.

Ονοματοδοσία αντί βάφτισης επέλεξαν για τον 3χρονο Κίμωνα και το συνδύασαν με τα γενέθλιά του η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς. Την είδηση ανακοίνωσε η γνωστή ηθοποιός μέσα από μια ανάρτησή της στο Ιnstagram.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο σχεδόν 10 χρόνια και έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 9 ετών Μάξιμο και τον Κίμωνα, ο οποίος έγινε 3 την Τετάρτη.

H ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για την ονοματοδοσία του γιου της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το χαρούμενο γεγονός, ανακαλύπτοντας την ονοματοδοσία του γιου της.

«Στα τρίτα γενέθλια του Κίμωνά μας, γιορτάσαμε και την ονοματοδοσία του με την αγαπημένη νονά μας. Τύχη – Τόλμη & Ταλέντο! Νονά σε αγαπάμε πολύ πολύ!», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη