Κατερίνα Στανίση: Ο γάμος που κανείς δεν γνώριζε, η σχέση με τον έρωτα και ο άντρας που την «έκανε» να μην θέλει να κάνει παιδιά

Κατερίνα Στανίση: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή της τον τελευταίο καιρό  

Σε πλήθος δηλώσεων που αφορούν στην προσωπική ζωή της, έχει προβεί η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική λαϊκή φωνή, Κατερίνα Στανίση. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην πιο ανατριχιαστική εμπειρία που είχε περί… βιασμών στα 15 της χρόνια.

Προσφάτως η τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που δεν ήρθαν ποτέ τα παιδιά στην ζωή της.

Κατερίνα Στανίση: Ο γάμος που κανείς δεν γνώριζε, η σχέση με τον έρωτα και ο άντρας που την «έκανε» να μην θέλει να κάνει παιδιά

Η συνέντευξη της Κατερίνας Στανίση

Πόσες φορές έχετε παντρευτεί;

Μία και τέρμα!

Θα ξαναπαντρευόσασταν;

Το έχω αποκλείσει αυτό, εδώ και χρόνια. Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει λόγος.

Δεν σας λείπει η συντροφικότητα;

Καθόλου, γιατί έχω μείνει και πολύ μόνη μου και τα κατάφερα μια χαρά. Άλλωστε, το είδαμε το έργο και δεν μου πάνε ούτε ο γάμος ούτε η συντροφικότητα. Δεν έχω τύχη εκεί.

Το ότι δεν αποκτήσατε παιδιά ήταν θέμα τύχης ή δική σας επιλογής;

Μέχρι τα 40 το σκεφτόμουν. Μετά είδα ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήθελα να είμαι η μητέρα που θα είμαι πάνω από το προσκεφάλι των παιδιών μου. Επίσης, ήθελα ο άνδρας που θα έχω να είναι ίδιος με εμένα. Όταν είδα ότι με τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε, με έκανε να μη θέλω να κάνω παιδιά.

Η Κατερίνα Στανίση στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες και πήρε θέση υπέρ της γυναίκας και του ρόλου της. Ακόμη ανέφερε σκηνικά από τα νυχτερινά μαγαζιά που δούλευε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo