Κατερίνα Ζαρίφη: Η πρόταση γάμου, ο χωρισμός, η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και οι τραγικές απώλειες

by Εύα Ζαχαριάδη

Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Στο «Night Out» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για όλα τα θέματα και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ, απάντησε σε πικάντικες ερωτήσεις που της έγιναν.

Όπως είπε αυτό το διάστημα δεν είναι σε σχέση, αλλά δεν αισθάνεται ούτε ερωτευμένη. Όσο για το πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχτεί;

«Όταν ήμουν 21, μια φορά και ποτέ ξανά», σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχω στείλει γυμνή φωτογραφία μου σε άλλον. Έχω βάλει το σώμα μιας άλλης και το έστειλα. Ο τότε σύντροφός μου, ζει σήμερα στο εξωτερικό».

Κατερίνα Ζαρίφη: Η πρόταση γάμου, ο χωρισμός, η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και οι τραγικές απώλειες

Επίσης, εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν έστησε παπαρατσικό και μάλιστα τόνισε πως το πρώτο που κυκλοφόρησε στάθηκε και η αφορμή για να φτάσει κοντά στον χωρισμό.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε πως κάθε φορά που φιλοξενείται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον.

«Όχι, δεν είχαμε ένταση! Είναι μια ερωτική σχέση με την Ελένη… Βεβαίως και έχουμε υπάρξει φίλες εκτός δουλειάς. Την αγαπώ την Ελένη! Πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεσαι 12 χρόνια με έναν άνθρωπο και να μην τον αγαπάς;», απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρξε ένταση ποτέ ανάμεσα τους.

Παράλληλα, η Κατερίνα Ζαρίφη ανακάλυψε τις τεχνικές του pole dancing. Πώς τα πήγε στις πρώτες χορευτικές της φιγούρες;

«Όταν έχασα τη γιαγιά, τον παππού και τον πατέρα μου… Οι πρώτες απώλειες ανθρώπων που αγαπάς πολύ σου δείχνουν ακριβώς ποιος είναι ο πραγματικός πόνος. Την απώλεια ακόμη δεν μπορώ να τη συνειδητοποιήσω».

Στη συνέχεια παίζοντας «Θάρρος ή αλήθεια» η παρουσιάστρια, απάντησε ότι ο Έλληνας παρουσιαστής που δεν θα έβγαινε ερωτικό ραντεβού είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

«Με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί δεν είμαι του γούστου του» είπε, ενώ λίγο μετά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αντάλλαξε ένα φιλί με την Κατερίνα Ζαρίφη στα πλαίσια του παιχνιδιού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν