Κατερίνα Ζαρίφη: Το pole dancing της και το παθιασμένο φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Κατερίνα Ζαρίφη: Ιδιαίτερα προκλητική σε τηλεοπτική εκπομπή

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού με τον συνάδελφο της Ιωαννίδη, η συζήτηση απογειώθηκε με ένα φιλί.

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, όπου και πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής και… πέρασε από ανάκριση! Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ, απάντησε σε πιπεράτες ερωτήσεις που της έγιναν.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Ζαρίφη ανακάλυψε τις τεχνικές του pole dancing. Πώς τα πήγε στις πρώτες χορευτικές της φιγούρες;

Όπως είπε αυτό το διάστημα δεν είναι σε σχέση, αλλά δεν αισθάνεται ούτε ερωτευμένη. Όσο για το πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχτεί;

«Όταν ήμουν 21, μια φορά και ποτέ ξανά», σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχω στείλει γυμνή φωτογραφία μου σε άλλον. Έχω βάλει το σώμα μιας άλλης και το έστειλα. Ο τότε σύντροφός μου, ζει σήμερα στο εξωτερικό».

Επίσης, εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν έστησε παπαρατσικό και μάλιστα τόνισε πως το πρώτο που κυκλοφόρησε στάθηκε και η αφορμή για να φτάσει κοντά στον χωρισμό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Είπε ότι κάθε κάθε φορά που φιλοξενείται στην εκπομπή της αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον.

Περισσότερα για την χθεσινή εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Όχι, δεν είχαμε ένταση. Είναι μια ερωτική σχέση με την Ελένη… Βεβαίως και έχουμε υπάρξει φίλες εκτός δουλειάς. Την αγαπώ την Ελένη. Πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεσαι 12 χρόνια με έναν άνθρωπο και να μην τον αγαπάς;», αποκρίθηκε σε ερώτηση για το αν υπήρξε ένταση ποτέ ανάμεσα τους.

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στις απώλειες της ζωή της λέει: «Έχασα τη γιαγιά, τον παππού και τον πατέρα μου… Οι πρώτες απώλειες ανθρώπων που αγαπάς πολύ σου δείχνουν ακριβώς ποιος είναι ο πραγματικός πόνος. Την απώλεια ακόμη δεν μπορώ να τη συνειδητοποιήσω».

Παίζοντας «Θάρρος ή αλήθεια» απάντησε ότι ο Έλληνας παρουσιαστής που δεν θα έβγαινε ερωτικό ραντεβού είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ αντάλλαξαν και ένα φιλί πάνω στο παιχνίδι. 

Related posts

«Βóμβα» από τον Καλλιάνο: Ο διασημότερος δικηγόρος της χώρας ανέλαβε την υπόθεση του θaνάτου του πατέρα του

Ρίχνει το Instagram η Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία που κάνει του πάντες να παραμιλούν

Τεράστια Aνατpοπή με την σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»