Καθάρισμα παντζουριών: Ο καλύτερος, οικονομικότερος και ευκολότερος τρόπος για να τα κάνετε να αστράφτουν

Καθάρισμα παντζουριών: Πως θα τα καθαρίσετε γρήγορα και εύκολα καθαρίστε μ’ αυτόν τον τρόπο

Από πολλούς το καθάρισμα των πατζουριών θεωρείται μία πολύ δύσκολη δουλειά, η οποία μάλιστα θέλει χρόνο και κόπο. Ωστόσο υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος για να γίνει πιο εύκολος ο καθαρισμός των παντζουριών σας. Θα χρειαστείτε λίγα υλικά και τα παντζούρια σας θα λάμπουν.

Καθάρισμα παντζουριών: Τα υλικά που πρέπει να έχετε για το καθάρισμα των παντζουριών

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι λίγο ζεστό νερό, λευκό ξίδι, λίγο υγρό για τα πιάτα και μια βούρτσα, με την οποία θα τρίψετε τα παντζούρια. Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι καθαρίζουν μόνο το εξωτερικό των παντζουριών, αφού θεωρούν ότι μόνο εκεί λερώνονται.

Για να καθαρίσετε τα παντζούρια σας εξωτερικά, μπορείτε να κάνετε κάτι πολύ πιο εύκολο. Μπορείτε να τα καθαρίσετε ρίχνοντάς τους νερό με το λάστιχο. Στην συνέχεια, παίρνοντας τη βούρτσα την οποία έχετε βουτήξει στο μείγμα που αναφέραμε, τρίψτε τα παντζούρια σας.

Καθάρισμα παντζουριών: Πως να καθαρίσετε και από μέσα τα παντζούρια

Για να καθαρίσετε τα παντζούρια από μέσα, εννοείται πως δεν μπορείτε (δυστυχώς) να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο. Μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σας σκούπα, έτσι ώστε να μαζέψετε την πολύ σκόνη.

Αφού το κάνετε αυτό, πάρτε τη λεκάνη με το νερό, το ξίδι και το απορρυπαντικό πιάτων με ένα βετέξ. Βουτήξτε αρχικά το βετέξ στο μείγμα και καθαρίστε στην συνέχεια τα παντζούρια σας. Τέλος, σκουπίστε τα με μια καθαρή πετσέτα.

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη