«Κάθε φορά που της μιλούσα για τον Αλβάρο άκουγα ένα ωχ»: Το άγνωστο δράμα της Αθηνάς Ωνάση πριν από το διαζύγιο

by Newsroom i-diakopes.gr
«Κάθε φορά που της μιλούσα για τον Αλβάρο άκουγα ένα ωχ»: Το άγνωστο δράμα της Αθηνάς Ωνάση πριν από το διαζύγιο

Αθηνά Ωνάση: Η διατροφή και ο κόκκινος φάκελος

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ήταν ένα από τα πιο επίπονα στην ιστορία της showbiz, καθώς όπως αποδείχτηκε ο Αλβάρο την απατούσε από τον πρώτο μήνα του γάμου τους.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, προσωπικός φίλος του πατέρα της Αθηνάς Ωνάση, Thierry Roussel και επί χρόνια εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας είχε μιλήσει για το σκληρό διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση από τον Doda de Miranda, που πριν από μία εβδομάδα έκανε τον τρίτο του γάμο.

Όταν η Αθηνά ζήτησε διαζύγιο από τον Alvaro ο ιππέας, σύμφωνα με αυτά που εξιστορεί ο Αλέξης Μανθεάκης στο people αξίωσε ένα υπέρογκο ποσό για διατροφή: «Αρχικά ο Doda ζήτησε διατροφή της τάξεως των 10.000 δολαρίων την ημέρα, ήτοι 3,6 εκατ. ευρώ το χρόνο, χρήματα τα οποία δεν κατάφερε να πάρει, χάρη σε ένα φάκελο με στοιχεία που παρέδωσα στο δικηγόρο της Αθηνάς».

Αθηνά Ωνάση: Ο φακέλος που τα αποκάλυψε όλα

Επρόκειτο για ένα φάκελο που περιείχε διακόσιες σελίδες με έγγραφα (φωτογραφίες, VIP εισιτήρια, αποδείξεις πολυτελών ξενοδοχείων, e-mails μηνύματα κ,λπ.) που πιστοποιούσαν τη σχέση που είχε με ένα call girl, ονόματι Nicole. Μια κοπέλα που, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη, ο Doda καλούσε ακόμα και στους αγώνες της Αθηνάς και την έβαζε να κάθεται κοντά της.

«Εκ των υστέρων και αφού μελέτησα τα στοιχεία, Διαπίστωσα πως η σχέση του Doda και της Nicole ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή του γάμου του με την Αθηνά, μέχρι και το 2014, όταν εκείνος της είπε να χωρίσουν. Η Nicole, προκειμένου να τον εκδικηθεί, που την έδιωξε, με αναζήτησε και με βρήκε».

Μόλις η Νicole εντόπισε τον Αλέξη Μανθεάκη, εκείνος επικοινώνησε κατευθείαν με το δικηγόρο του Thierry Roussel. «Ακόμα δεν είχα δει τίποτα, ούτε φάκελος είχε έρθει στα χέρια μου. Εξήγησα απλά πως με βρήκε μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι ερωμένη εδώ και χρόνια με τον Doda. Ο Thierry δεν έδωσε σημασία. Ίσως δεν ήθελε να ανακατευτεί και το άφησε έτσι» εξηγεί. Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι το Μάιο του 2016, όταν η Αθηνά ζήτησε από τον Doda να χωρίσουν.

«Κάθε φορά που της μιλούσα για τον Αλβάρο άκουγα ένα ωχ»: Το άγνωστο δράμα της Αθηνάς Ωνάση πριν από το διαζύγιο

«Με την Αθηνά δεν μιλούσαμε συχνά, διότι ο Doda την είχε απομακρύνει από όλους μας. Παρ’ όλα αυτά, όταν έγινε γνωστό το θέμα του χωρισμού τους, οι δικηγόροι της Αθηνάς, γνωρίζοντας πως έχω τον περίφημο φάκελο, με κάλεσαν. Τους ξεκαθάρισα πως από εδώ και στο εξής θα έπρεπε να μιλάω κατευθείαν με την Αθηνά. Υστερα από δέκα λεπτά με κάλεσε η ίδια στο τηλέφωνο και τότε της είπα για πρώτη φορά πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία για τη σχέση του Doda και της Νicole. Μάλιστα της τόνισα πως όλο αυτό είναι μια δυσάρεστη και σκληρή ιστορία. “Θέλω να μάθω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια” ήταν η απάντηση της. Έτσι, ξεκίνησα να της λέω ορισμένα πράγματα από το τηλέφωνο. Κάθε φορά που της έλεγα και από ένα στοιχείο, άκουγα από την άλλη άκρη της γραμμή ένα “ωχ”. Οι πληροφορίες έρχονταν σαν χτυπήματα για εκείνη. Σοκαρίστηκε και δεν περίμενε ότι όλα αυτά γίνονταν επί οκτώμισι χρόνια.

Ύστερα από την τηλεφωνική μας συνομιλία, ακολούθησε καθημερινή σχεδόν επαφή με τους δικηγόρους της, ώσπου μια μέρα αποφάσισα να τηλεφωνήσω στη Nicole και να της ζητήσω να μου δώσει τον περιβόητο φάκελο. Εκείνη δέχτηκε και μου τον έδωσε, χωρίς να ζητήσει καθόλου χρήματα. Όταν πλέον παρέδωσα το φάκελο στο δικηγόρο της Αθηνάς στην Ολλανδία και επέστρεψα στην Ελλάδα, το ίδιο βράδυ βρήκα ένα email από τον ίδιο που έγραφε “Αλέξη, είσαι καταπληκτικός” και ένα sms από την Αθηνά: “Αλέξη, σε ευχαριστώ για τη μεγάλη στήριξη”. Περιττό να σου πω πως χάρη στο συγκεκριμένο φάκελο, ο Doda απέσυρε κατευθείαν την αίτηση του για τη θηριώδη διατροφή και έτσι το διαζύγιο τους βγήκε συναινετικό. Εξ όσων γνωρίζω, ο συγκεκριμένος φάκελος ήταν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο για την απιστία του», αποκαλύπτει ο ίδιος στο περιοδικό People.