Καθηλώνει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου για το ατύχημα της: «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα»

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Η εξομολόγηση για το σοβαρό ατύχημα και για τον καθημερινό πόνο

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, μέσα από μια σπάνια εξομολόγηση, μιλάει στο Studio 4, για το σοβαρό ατύχημα που υπέστη. Η πρωταγωνίστρια του Maestro καθηλώνει για το πως άντεξε και έμαθε να ζει με τον πόνο που της άφησε το ατύχημα.

“Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει” εξομολογείται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος απολαύσαμε στον ρόλο της Σοφίας στη σειρά Maestro, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοβαρότατο ατύχημα που είχε πριν χρόνια, που λίγο έλειψε να την αφήσει παράλυτη.

«Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4-4μιση μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει» περιγράφει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

«Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα» προσθέτει στη συνέχεια.

Έχει μάθει να ζει με τον πόνο η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου

«Το επανήλθες είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου, πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει» εξομολογείται στη συνέχεια η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου και σοκάρει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται: «Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη… βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν 1 λεπτό».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη