Καθηλώνει ο Γιάννης Σμαραγδής για τον θάνατο της γυναίκας του: «Έχω την αγωνία ότι όταν θα “φύγω” δεν θα την βρω εκεί που έχει πάει»

Γιάννης Σμαραγδής: Η εξομολόγηση του σκηνοθέτη που συγκινεί

Ο κορυφαίος στο είδος του, σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, παραχώρησε μια καθηλωτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό. Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην ζωή του στην Κρήτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βιώνει το πένθος από τον χαμό της συζύγου του.

«Το πένθος είναι βαρύ. Δύσκολη η ζωή. Μου συμβαίνει κάτι, παίρνω το τηλέφωνο να της τηλεφωνήσω.»

«Μεγαλώναμε στον Εμφύλιο και μας πήρε η μπάλα. Δουλεύαμε και τα 4 αδέλφια για να τα βγάλουμε πέρα. Εγώ δούλευα στο φαρμακείο του νονού μου. Εκεί εμφανίστηκε ένα θείο πλάσμα που ήρθε να πάρει φάρμακα για τη μητέρα της. Την κυνηγούσαν όλοι. Την ερωτεύτηκα ακαριαία. Πήγαινα εκεί που πήγαινε και την περίμεναν 3 με 5 άντρες. Πώς μου κόβει και παίρνω αντίγραφα μινωικών παραστάσεων και της τα πήγα. Της είπα ότι θα γίνω σκηνοθέτης», είπε μιλώντας για τη γνωριμία με την Ελένη Σμαραγδή και συνέχισε:

«Το πένθος είναι βαρύ. Δύσκολη η ζωή. Μου συμβαίνει κάτι, παίρνω το τηλέφωνο να της τηλεφωνήσω. Είναι κάτι πιο πέρα από αυτό. Η γυναίκα μου είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο της οικογένειας όχι εγώ. Ενώ έκανε καλύτερες σπουδές από μένα ήταν πάντα πίσω.

Συγκλονίζει ο Σμαραγδής για τον χαμό της γυναίκας του: «Έχω την αγωνία ότι όταν θα “φύγω” δεν την βρω εκεί που έχει πάει»

Έχω την αγωνία ότι όταν θα “φύγω” επειδή δεν έχω την αθωότητα που είχε αυτό το πλάσμα μήπως εγώ που έχω κάνει αμαρτίες στη ζωή μου δεν την βρω εκεί που έχει πάει. Ήμουν ατσούμπαλο παιδί.

Έχω κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να τα έχω κάνει, ατιμίες. Κάνω διαδρομές και βρίσκω ανθρώπους που τους έχω αδικήσει και ζητάω συγγνώμη για να απαλλαγώ από το άγχος»

Γιάννης Σμαραγδής: Ολόκληρη η συνέντευξη του σκηνοθέτη

Related posts

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης: Το λουμπάγκο και το σχόλιο Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας για Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι αφώτιστη, κακώς μακιγιαρισμένη και γυαλίζει στην Κουμουνδούρου, διορθώστε το»

Λίγοι το γνωρίζουν: Ο λόγος που ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έγραφε K13 GRE στο αυτοκίνητό του και η σημασία

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας για Μπισμπίκη και Πλεύρη: «Κάπνισε όπως καπνίζουν όλοι στα μπουζούκια, ξαφνικά τον βγάλαμε στη σέντρα»

Χειμερινός κολυμβητής ο Γιώργος Λιάγκας: Εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» μέσα από τη θάλασσα

«Σφάχτηκαν» στον αέρα Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα: «Εγώ διευθύνω την εκπομπή» τόνισε ο παρουσιαστής

«Είναι ντροπή σου»: Χαμός στον αέρα με τον Λιάγκα και εργαζόμενο στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου

Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: Δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια

Γιώργος Λιάγκας για Πατέρα Αντώνιο: «Εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις τα τηλέφωνα, εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα»