Κάτια Ζυγούλη: Ο γιος της Απόλλωνας μεγάλωσε, ψήλωσε και είναι ίδιος με τον Σάκη Ρουβά

Κάτια Ζυγούλη: Μας συστήνει τον μικρό της γιο τον Απόλλωνα

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση μας έδειξε τον μικρότερο γιο της, τον Απόλλωνα και μείναμε άφωνοι με το πόσο μοιάζει στον Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν στον Νέο Βουτζά, όπου βρίσκεται το σπίτι τους, λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας, έχοντας κοντά τους τη θάλασσα.

Το Σάββατο, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από την βόλτα στην παραλία με τον μικρό της γιο, Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας είναι το τέταρτο παιδί της οικογένειας και ο πιο παιχνιδιάρης. Μοιάζει και στους δύο γονείς του και έχει όλη την προσοχή από τα μεγαλύτερα αδέλφια του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη.

Κάτια Ζυγούλη: Η ανάρτηση της με τον μικρότερο γιο της τον Απόλλωνα

«Ο Απόλλων απλά παίζει. Η φωτογραφία αυτή πάει την σκέψη μου πιο μακριά. Σε όλες εκείνες τις στιγμές, που ενώ ένας υπέροχος κόσμος απλώνεται γύρω μας, εμείς μένουμε εγκλωβισμένοι στις σκέψεις μας. Το μήνυμα της ημέρας: Σηκώστε τα μάτια ψηλά και κοιτάξτε όλες τις ομορφιές γύρω σας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024