Κάτια Ζυγούλη: Το ξεκίνημα πασαρέλας στα 14, ο έρωτας με τον Σάκη, η ψυχοθεραπεία και η ευτυχισμένη οικογένεια

by Εύα Ζαχαριάδη

Κάτια Ζυγούλη: Το μόντελινγκ στα 14

Το γνωστό μοντέλο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Ιουλίου 1978. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και όταν έγινε 14 ετών ξεκίνησε η καριέρα της στο μόντελινγκ. Για να βγάζει έξτρα χαρτζιλίκι, παράλληλα εργαζόταν και ως χορεύτρια σε κλαμπ.

Κάτια Ζυγούλη: Το ξεκίνημα πασαρέλας στα 14, ο έρωτας με τον Σάκη, η ψυχοθεραπεία και η ευτυχισμένη οικογένεια

Προσωπική ζωή

Το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας η Κάτια Ζυγούλη γνώρισε τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο σύντομα έγιναν ζευγάρι. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (γενν. 21 Απριλίου 2016). Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη.

Κάτια Ζυγούλη: Το ξεκίνημα πασαρέλας στα 14, ο έρωτας με τον Σάκη, η ψυχοθεραπεία και η ευτυχισμένη οικογένεια

Ο έρωτας με τον Σάκη

«Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική και τα χρόνια πέρασαν, είχε απαντήσει σε δημοσιογράφο η Κάτια Ζυγούλη αναφορικά με τα συναισθήματά της για τον άντρα της Σάκη. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ, ότι είναι ο άνθρωπός της), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες -γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε-  ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια».

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει ψάξει κινητό είχε πει: «Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές και όλα! Αλλά το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ότι δεν βγάζεις άκρη. Και αν δεν βρεις και κάτι θα λες κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα».

Κάτια Ζυγούλη: Το ξεκίνημα πασαρέλας στα 14, ο έρωτας με τον Σάκη, η ψυχοθεραπεία και η ευτυχισμένη οικογένεια

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη»

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, είχε πει για τον Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας.

Η ευτυχισμένη οικογένεια

«Η γνωριμία έγινε σε ένα event, γινόταν μια μεγάλη βράβευση. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν, απλά τον θεωρούσα νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Ρουβίτσα, δεν άκουγα καθόλου τα κομμάτια του. Συναντηθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο, αποκάλυψε πριν χρόνια η Κάτια Ζυγούλη.

Είναι πολύ ρομαντικός, μου κόβει λουλούδια και μου τα φέρνει κάθε μέρα. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι από έναν πάρα πολύ παλιό δίσκο, δεν είναι γνωστό, λέγεται «Ότι κράτησα», μπορεί να μην το έχετε ακούσει και ποτέ, είναι μωρό ακόμα η φωνούλα του είναι πολύ παιδική. Μου έχει αφιερώσει τραγούδι όταν προσπαθούσε να με ψήσει το «Κάποτε θα μαστε μαζί να το θυμάσαι», ανέφερε σε προγενέστερη συνέντευξή της η Κάτια Ζυγούλη.

Στα 17 χρόνια σχέσης της με τον Σάκη Ρουβά παραδέχεται ότι πέρασαν από όλες τις φάσεις σαν κάθε άλλο ζευγάρι και ότι το γεγονός ότι κάποιος χαίρει κάποιας αναγνωρισιμότητας δεν σημαίνει ότι έχει όλα του τα προβλήματα λυμένα.

“Είμαστε 17 χρόνια μαζί νομίζω έχουμε περάσει όλες τις πιθανές συναλλαγές ενός ζευγαριού, είχε πει η Κάτια Ζυγούλη. Ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι όλα στη ζωή είναι μέλι – γάλα επειδή ο άλλος είναι πολύ αναγνωρίσιμος. Λίγο, πολύ οι άνθρωποι βασανιζόμαστε από τα ίδια πράγματα. Η αναγνωρισιμότητα δεν σου λύνει αυτά που έχεις στην ψυχή σου”.

“Πολύ πριν γνωρίζω τον Σάκη ένιωθα ότι θα έχω μια φάρμα με ζωάκια. Διάλεξα, λοιπόν, έναν άνδρα που είχε τις ίδιες ανάγκες με εμένα και μάλιστα τα φτιάχνει με τα χέρια του. Πραγματικά το αγαπάει όλο αυτό. Έχει φτιάξει θερμοκήπιο, φυτεύει. Εγώ ασχολούμαι με τα έμψυχα. Είμαι η μαμά του λόχου”, είχε πει η όμορφη Κάτια.

Μιλώντας για το πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με τον Ρουβά, το πρώην μοντέλο είχε εξηγήσει πως το πρώτο της παιδί ήταν δώρο θεού κι ύστερα ήρθε μια βροχή παιδιών έχοντας τονίσει:

”Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό, δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε”.

Η ψυχοθεραπεία που κάνει η Κάτια Ζυγούλη

«Έκανα και κάνω ψυχοθεραπεία είχε αποκαλύψει η Κάτια σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Άλλαξα τρεις γυναίκες ψυχολόγους και έχω καταλήξει σε έναν άνδρα και είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει στον εαυτό μου. Βασανιζόμαστε από τόσα σκόρπια πράγματα και τόσες άχρηστες πληροφορίες και ταλαιπωρούμαστε, χαλάμε τις σχέσεις μας, τις μέρες μας, γιατί σκεφτόμαστε κάτι».

Καριέρα

Κάτια Ζυγούλη: Το ξεκίνημα πασαρέλας στα 14, ο έρωτας με τον Σάκη, η ψυχοθεραπεία και η ευτυχισμένη οικογένεια

Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ ήταν ήδη μέλος σε πρακτορείο μοντέλων η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς “Elit Model Look 1996”, όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό “Playmate Of The Year” που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Έπειτα, έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα διότι ένιωθε μοναξιά στο εξωτερικό. Έχει ψηφιστεί δύο φορές “Μοντέλο της Χρονιάς” από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών εκδοχών των μεγαλύτερων περιοδικών.

Κάτια Ζυγούλη: Το ξεκίνημα πασαρέλας στα 14, ο έρωτας με τον Σάκη, η ψυχοθεραπεία και η ευτυχισμένη οικογένεια

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές για καμπάνιες και πασαρέλες.

Το 2010, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία “Επικίνδυνες Μαγειρικές” με τους Γιώργο Χωραφά και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το 2015, παρουσίασε το fashion show “MadWalk – The Fashion Music Project by Aperol Spritz”.

Έχει συνεργαστεί επίσης, κατά καιρούς, με τις εταιρίες “Beautin Collagen” (2014), “L’ Oreal Paris Greece” (2015), “Bebanthol Face Greece” (2018-).

Τον Ιούνιο του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή “Ιστορίες Μόδας” στην ΕΡΤ, ενώ έχει και το δικό της κανάλι στο youtube.

”Ξέρω γιατί δεν με επέλεξαν στο GNTM”

Η Κάτια Ζυγούλη είχε πει σχετικά: ”Πήγα στο δοκιμαστικό του “GNTM” με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση, γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω. Όταν πήγα εκεί, ήμουν γλυκιά και συγκαταβατική γι’ αυτό και δεν με επέλεξαν. Στην πορεία νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ για αυτό το πράγμα. Αν τύχει ξανά και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια, η χρήσιμη, η απαλή που δεν θέλει να πληγώσει τον άνθρωπο. Δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους”.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo