Κατηγορούμενη η Κάτια Νικολαΐδου: Απαγόρευσαν στην ηθοποιό να καταθέσει στη δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου

Κάτια Νικολαΐδου: Ο λόγος που δεν κατέθεσε στην δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου

Η δίκη για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη ξεκίνησε την Τετάρτη και υπήρξαν ραγδαίες εξελίξεις. Η υπόθεση ξεκίνησε το 2018 στο θέατρο Χυτήριο και από τότε έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ανάμεσα των ηθοποιών που βρίσκονταν στη δίκη, ήταν και η Κάτια Νικολαΐδου για να υποστηρίξει τη Σοφία Παυλίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του TLIFE, η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό, κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Κάτια Νικολαΐδου: Κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμιση

Συγκεκριμένα, η υπόθεση στην οποία η ηθοποιός είναι κατηγορούμενη, αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο Μάνος Παπαγιάννης είχε μηνύσει τη συνάδελφό του για τα όσα είχε αναφέρει δημόσια για τον ίδιο, χωρίς ποτέ η ίδια να έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη. Έτσι της ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δικαστεί.

Έτσι αν και η ηθοποιός βρισκόταν εκεί για να υποστηρίξει τη Σοφία Παυλίδου, το δικαστήριο δεν της έκανε καμία ερώτηση και της απαγορεύτηκε μάλιστα να αναφέρει το περιστατικό για το οποίο είχε προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης από τη Σοφία Παυλίδου.

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη