Κέιτ Γουίνσλετ: Αφαιρεί το μακιγιάζ μπροστά στην κάμερα – Η φυσική ομορφιά και το ηχηρό μήνυμα

by Εύα Ζαχαριάδη

Κέιτ Γουίνσλετ: Το ηχηρό μήνυμα που περνάει μέσα από το βίντεο της L’Oreal

Η διάσημη και ταλαντούχα ηθοποιός, βγάζει το μακιγιάζ της μπροστά στην κάμερα μένοντας άβαφη με την φυσική της ομορφιά. Σε συνεργασία με τη L’Oreal, η λαμπερή Κέιτ Γουίνσλετ θέλησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα.

Σε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από τη L’Oreal, η 46χρονη ηθοποιός, βαμμένη και με καλοχτενισμένα μαλλιά, παραδέχεται αρχικά ότι «δεν μοιάζει έτσι όλη την ώρα»

Κέιτ Γουίνσλετ: Αφαιρεί το μακιγιάζ μπροστά στην κάμερα – Η φυσική ομορφιά και το ηχηρό μήνυμα

«Όταν είμαστε πιο νέοι, νομίζουμε ότι η αξία μας έχει να κάνει με το πρόσωπό μας ή με το σχήμα του σώματός μας ή με το πόση προσοχή κερδίζουμε ή πόσο δημοφιλείς είμαστε ή πόσα likes παίρνουμε σε σχέση με τους φίλους. Όμως δεν έχει να κάνει με τίποτα αυτά», λέει η Κέιτ Γουίνσλετ.

Η ηθοποιός αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια και αποκαλύπτει σιγά σιγά τη φυσική της ομορφιά.

Το ηχηρό μήνυμα που περνάει η Κέιτ Γουίνσλετ

«Το αξίζω» λέει και συνεχίζει: «Έχει να κάνει με το δικαίωμά σου να είσαι εσύ. Να επιμένεις στην αλήθειά σου στο σώμα σου, στο δέρμα σου, στο πρόσωπό σου – που θα αλλάξει καθώς τα χρόνια περνάνε – αυτό είναι απλώς γεγονός».

«Όμως το να νιώθεις αρκετά γενναία για να πιστεύεις ότι το αξίζεις είναι κάτι που όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να το κάνει».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν