Κεραυνοβόλος έρωτας: Η 47χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε 81χρονο δισεκατομμυριούχο

Κραφτ – Μπλούμπεργκ: Ο λαμπερός γάμος και η εμφάνιση του Έλτον Τζον

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά λέει ο σοφός λαός και όπως φαίνεται το ίδιο ισχυεί για την 47χρονη Ντάνα Μπλούμπεργκ που παντρεύτηκε τον 81χρονο δισεκατομμυριούχο.

Ο ιδιοκτήτης των New England Patriots παντρεύτηκε την γιατρό Ντάνα Μπλούμπεργκ σε έναν γάμο-έκπληξη στη Νέα Υόρκη με πλήθος αστέρων όπως έμαθε αποκλειστικά το Page Six. Ο 81χρονος δισεκατομμυριούχος και η 47χρονη γιατρός προσκάλεσαν τους καλεσμένους σε ένα πάρτι «Kickoff and a Touchdown» στο Hall des Lumières στο κάτω Μανχάταν και τους είπαν να ντυθούν γιορτινά, αλλά δεν αποκάλυψαν ότι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Πηγές λένε ότι το ζευγάρι έδειξε ένα συγκινητικό 10λεπτο βίντεο πριν παρουσιαστούν μπροστά στα περίπου 250 άτομα ως νεόνυμφοι από τη φωνή του σχολιαστή του NFL, Αλ Μάικλς. Ο Κραφτ έσπασε ένα ποτήρι πατώντας πάνω του σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση και εξήγησε τον λόγο της συγκέντρωσης αλλά δεν είναι σαφές πότε και πού το ζευγάρι είπε «δέχομαι».

Ο Κραφτ είπε στο πλήθος ότι το ζευγάρι κατέστρωσε τα σχέδια για την πολυτελή γαμήλια γιορτή μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, αφού πήγαν στα παρασκήνια της πρόσφατης περιοδείας του Έλτον Τζον «Farewell Yellow Brick Road» στο στάδιο Gillette στο Foxborough της Μασαχουσέτης.

Μία πηγή είπε: «Στον Έλτον Τζον άρεσε πολύ το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μπλούμπεργκ. Είπε: «Πότε θα παντρευτείτε;»».

Κραφτ – Μπλούμπεργκ: Η εμφάνιση του Έλτον Τζον

Όταν το ζευγάρι απάντησε ότι σκέφτεται να το κάνει αθόρυβα, ο 75χρονος Έλτον προφανώς τους είπε: «Λοιπόν, όταν παντρευτείτε θέλω να παίξω ως δώρο!».

Το ζευγάρι δέχτηκε την προσφορά του θρύλου της ροκ και διάλεξε τη μοναδική ημερομηνία που είχε διαθέσιμη ο Τζον. Ένας καλεσμένος είπε: «Ο Έλτον το έκανε απλά ως φίλος και για να τιμήσει τη φιλία τους. Σχεδίασαν αυτή την εκδήλωση μέσα σε περίπου τρεις εβδομάδες!».

Ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε για πρώτη φορά τους νεόνυμφους ως ο κύριος και η κυρία Κραφτ και είπε στη φανταχτερή συγκέντρωση ότι πέταξε στο Μεγάλο Μήλο μόνο και μόνο για να εμφανιστεί ως γαμήλιο δώρο ενώ ξεκίνησε την ωριαία εμφάνισή του με το Circle of Life και ακολούθησαν τα Tiny Dancer, Philadelphia Freedom, Don’t Let the Sun Go Down on Me, Can You Feel the Love Tonight και άλλα. Έκανε επίσης ένα ντουέτο με τον Εντ Σίραν στο Candle in the Wind.

Ο Κραφτ και η Μπούμπεργκ χόρεψαν τον πρώτο τους χορό καθώς ο Σίραν έπαιξε ένα ακουστικό νούμερο. Ο Grandmaster Flash ήταν ο Dj της εκδήλωσης και έπαιξε το εβραϊκό, παραδοσιακό hora πριν όλα μετατραπούν σε ένα μεγάλο χορευτικό πάρτι. Υπήρχε επίσης μια γαμήλια τούρτα με επτά ορόφους.

Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και ο πρώην αμυντικός των Patriots, ο 45χρονος Τομ Μπρέιντι, ο οποίος έφτασε χωρίς τη σύζυγό του Ζιζέλ Μπούντχεν, ενώ εθεάθη να κάνει παρέα με τον Τζον Μπον Τζόβι.

Η νύφη φόρεσε ένα ιβουάρ νυφικό Naeem Khan ενώ στο πάρτι εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα Elie Saab, την οποία βοήθησε να σχεδιαστεί, όπως αποκαλύπτει μια πηγή.

Ο Κραφτ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την αγαπημένη του στο κολέγιο και διάσημη φιλάνθρωπο, Μάιρα Κραφτ, μέχρι το 2011, όταν απεβίωσε από καρκίνο σε ηλικία 68 ετών.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα