«Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα» – Στέλιος Ρόκκος: Η δημόσια συγγνώμη στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Στέλιος Ρόκκος: Τι συνέβη και αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Ο Ρόκκος θέλησε να εκφράσει την συγγνώμη του προς το πρόσωπο του ηθοποιού Ιεροκλή Μιχαηλίδη, γιατί όμως; Τι ακριβώς συνέβη;

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Στέλιος Ρόκκος από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη μετά το ξέσπασμα του ηθοποιού επί σκηνής. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρισκόταν πάνω στη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης με την παράσταση «Αντιγόνη». Ο ήχος απο τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, όπου διεξαγόταν σε κοντινή απόσταση, ήταν τόσο δυνατός που κάλυπτε τις φωνές των ηθοποιών και ανάγκασε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη σε έξαλλη κατάσταση να διακόψει την παράσταση.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος δήλωσε ότι κατανοεί το ξέσπασμα του ηθοποιού

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ευθύνεται για ότι συνέβη.


«Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη γι΄αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα