Κιάνου Ριβς: Δώρισε το 70% των κερδών από την ταινία «The Matrix Resurrections» στην έρευνα για την λευχαιμία

by Τόνια Τζαφέρη

Κιάνου Ριβς: Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, ο οποίος έχει καταφέρει να μείνει προσγειωμένος και να βοηθά γύρω του με κάθε ευκαιρία. Για μια ακόμη φορά, το μεγαλείο ψυχής του εντυπωσιάζει.

O αγαπημένος ηθοποιός Κιάνου Ριβς, αποφάσισε να δωρίσει το 70% της αμοιβής του από την ταινία «The Matrix Resurrections» στις έρευνες για τη λευχαιμία.

Κιάνου Ριβς: Δώρισε το 70% των κερδών από την ταινία «The Matrix Resurrections» στην έρευνα για την λευχαιμία

Eκτός από αυτή τη δωρεά, ίδρυσε και ένα φιλανθρωπικό σωματείο στήριξης ανθρώπων με καρκίνο. Μάλιστα, απέφυγε να δώσει σε αυτό το όνομά του θέλοντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Οι δηλώσεις του Κιάνου Ριβς για την δωρεά και την υγεία

«Έχω βγάλει πολλά χρήματα, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή και να μην αγχώνομαι για να φτιάχνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Χαρίζω πολλά και ζω απλά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι πολύ πιο σημαντική», έχει αναφέρει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του.

Το 1991 η μικρή αδερφή του, Κιμ, διαγνώστηκε με λευχαιμία με την οποία πάλεψε για 10 χρόνια προτού μπει σε φάση ύφεσης.

«Εκείνη ήταν πάντοτε δίπλα μου, οπότε κι εγώ θα είμαι πάντοτε δίπλα της», δήλωσε σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα «The Sun» καθώς βγήκε στην επιφάνεια πως έβαλε στον… πάγο τα γυρίσματα των sequels του The Matrix προκειμένου να σταθεί στην αδερφή του που έδινε τη δική της μάχη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν