Κιάνου Ριβς: Ο χολιγουντιανός ηθοποιός αποδεικνύει και πάλι ποσό φοβερός είναι πιάνοντας κουβέντα με θαυμαστή του στο αεροδρόμιο

Κιάνου Ριβς: Τα στιγμιότυπα από την συνομιλία του με έφηβο θαυμαστή του

Δεν βλέπουμε συχνά χολιγουντιανούς ηθοποιούς χωρίς έπαρση, οι οποίοι θα μιλήσουν σε όσους περιμένουν για εκείνους και ποσό μάλλον να κάτσουν να συζητήσουν μαζί τους… ο Κιάνου Ριβς ωστόσο, φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση.

Η συζήτηση μεταξύ του Κιάνου Ριβς και ενός έφηβου θαυμαστή του σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και όχι άδικα.

Όπως καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό παραγωγό Άντριου Κίμελ σε στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε στο Twitter, τον ηθοποιό πλησίασε το 14χρονο αγόρι, ονόματι Alex Katsanos, που του ζήτησε αυτόγραφο μετά από πτήση από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη. 

Ο Ριβς δέχθηκε, το αγόρι πήρε θάρρος και αμέσως προχώρησε σε βομβαρδισμό ερωτήσεων

«Ο Κιάνου απάντησε με χαρά σε κάθε μία» έγραψε ο Άντριου Κίμελ στην ανάρτηση, στην οποία συμπεριέλαβε φωτογραφία και των δύο.

Όταν ο θαυμαστής άρχισε να «ξεμένει από ερωτήσεις», ο Ριβς άρχισε αστειευόμενος να τον «ανακρίνει» ρωτώντας: «Γιατί ήσουν στην Ευρώπη; Σε ποιες γκαλερί πήγες στο Παρίσι; Ποια ήταν η αγαπημένη σου;»

Ο τηλεοπτικός παραγωγός πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενικός, ειδικά μετά από μια διεθνή πτήση. Σκέφτηκα να το μοιραστώ αυτό γιατί ο τύπος είναι άψογος και μικρές στιγμές όπως αυτή μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Χρειαζόμαστε περισσότερους Κιάνου!».

“Χρειαζόμαστε περισσότερους σαν τον Κιάνου Ριβς”

Μετά την επιστροφή του ως Neo στην ταινία «The Matrix Resurrections» πέρυσι, ο Ριβς θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Τζον Γουίκ στο φιλμ «John Wick: Chapter 4», που θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023.

Μιλώντας αργότερα στα μέσα ενημέρωσης, ο 14χρονος Alex αποκάλυψε πως είχε προσέξει πως ο Κιάνου ήταν στην πτήση του από Παρίσι προς Νέα Υόρκη, οπότε σε όλη την διάρκεια αυτής έψαχνε τρόπους να του ανοίξει κουβέντα όταν θα προσγειώνοντας. Ψάχνοντας βρήκε, ότι ο ηθοποιός είχε πει στο Grand Prix, άρα βρήκε αφορμή να του ανοίξει κουβέντα!

«Είναι πάρα πολύ καλός και είχαμε μια πολύ χαλαρή συζήτηση! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω…» είπε τελικά.

Related posts

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια