Κήπος, πισίνα και αμέτρητες κιθάρες: Το διώροφο παλάτι της Γαρμπή και του Σχοινά στη Νέα Ερυθραία

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς: Το ζευγάρι μοιράζεται εικόνες από την κατοικία του με τους διαδικτυακούς του φίλους

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 26χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Δημήτρη, ενώ απολαμβάνουν την αγάπη τους στη διώροφη μονοκατοικία που έχουν στην Νέα Ερυθραία.

Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα και το ξύλο, ενώ εντυπωσιάζει η μεγάλη συλλογή από κιθάρες.

Η αδυναμία της Καίτης Γαρμπή για τα λουλούδια

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Η αναφορά της ερμηνεύτριας στην κατοικία τους

Η ερμηνεύτρια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Μένουμε στη Νέα Ερυθραία, σε έναν κεντρικό δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, καθώς συνδέει την εθνική οδό με την Ελευθερίου Βενιζέλου, την πρωτεύουσα, την αρτηρία της πόλης. Μετακομίσαμε οικογενειακώς σ’ αυτό το σπίτι το 1992. Το ’97 παντρεύτηκα κι έφυγα, αλλά δεν πήγα μακριά, έμεινα στη γύρω περιοχή, Καστρί και Πολιτεία. Μετά από ένα θέμα υγείας του πατέρα μου, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο πατρικό, για να είμαστε κοντά στους γονείς».

«Τα σπίτια που έδειχναν στις ελληνικές ταινίες με είχαν καταγοητεύσει! Έβλεπα τις μονοκατοικίες με τους κήπους, τους ήσυχους δρόμους, τόσο πράσινο στην Κηφισιά και στο Κεφαλάρι, κι ονειρευόμουν ένα τέτοιο σπίτι. Πριν από χρόνια βρήκα το εφηβικό μου ημερολόγιο, όπου έγραφα λεπτομερώς πώς φανταζόμουν το σπίτι των ονείρων μου και ήταν ακριβώς σαν κι αυτό!» προσθέτει.

Εικόνες από το σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη