«Κλασική θείτσα»: Η Μαρία Λέκα ξεσπάει με τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Μαρία Λέκα: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της influencer

Πριν λίγους μήνες, η Μαρία Λέκα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η influencer που τη γνωρίσαμε από το My Style Rocks, θέλησε να κρύψει την ταυτότητα του συζύγου της.

Η πρώην παίκτρια της εκπομπής μόδας, δημοσίευσε στα social media τις επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει το πρόσωπο του συζύγου της.

«Τον άντρα τις γιατί δεν τον δείχνει; Ντρέπεται που έχουν κοντά 30 χρόνια διαφορά!», ήταν το σχόλιο που δέχτηκε, ενώ η Μαρία Λέκα απάντησε: «Κατερίνα μου με τον καλό σου λόγο… ο άντρας μου χωρίς να θέλω να στο χαλάσω είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος μιας και σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να μάθεις την ηλικία του. Έλα τώρα όμως ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΙΣ».

Η αντίδραση της Μαρίας Λέκα

Στη συνέχεια η Μαρία Λέκα με νέα απάντηση ξεκαθάρισε πως ο σύζυγός της δεν επιθυμεί να εμφανίζεται στα social media για προσωπικούς του λόγους.

Τα σχόλια ωστόσο φαίνεται πως συνεχίστηκαν με τη Μαρία Λέκα να ξεσπά σε νέα της ανάρτηση στο instagram.

«Η κλασική θείτσα κομπλέξω που σχολιάζει σε πολλά διάφορα προφίλ μόνο και μόνο για να πάρει like (η μόνη επιβεβαίωση που μπορεί να πάρει) από ψεύτικα προφίλ αποτυχημένων που δεν έχουν ενδιαφέρον στη ζωή τους και περνάνε όλη τους τη μέρα κρυμμένοι σε ένα ψεύτικο προφίλ προσπαθώντας να νιώσουν σημαντικοί. Δεν είστε. Sorry», έγραψε η Μαρία Λέκα.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη