Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηλικία, το μόντελινγκ στο Παρίσι, και η «μούσα» του Παπακαλιάτη

Κλέλια Ανδριολάτου: Από το Μπρούσκο στον Maestro, όσα πρέπει να ξέρετε για την νεαρή σταρ

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής, είναι η Κλέλια Ανδριολάτου. Φέτος την θαυμάζουμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά, Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τηλεοπτικά την έχουμε ξαναδεί στο Μπρούσκο, όμως λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τη ζωή της, ενώ βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης της με τον ηθοποιό, Ρένο Ρώτα.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηλικία, η ζωή στο Παρίσι και η υποκριτική

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρίου του 1996 και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Είναι 26 ετών.

Στα 14 της ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Εκείνη που την «ανακάλυψε» ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και κοντά της, η Κλέλια Ανδριολάτου διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ.

Πριν ακόμα δοκιμαστεί ως ηθοποιός, έκανε φωτογραφίσεις για τα περιοδικό Vogue και Elle.

Έζησε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική.

Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Επί Κολωνώ.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Μπρούσκο.

Έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο το 2016 στην παράσταση Κι ένα εξοχικό παρακαλώ, όπου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της, Ρένο Ρώτα.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro.

Η προσωπική ζωή της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η όμορφη ηθοποιος κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της. Ωστόσο είναι γνωστό πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Ρένο Ρώτα.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, το 2019 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως διατηρεί μεταξύ του καλές σχέσεις.

«Έρχεται μια δύσκολη χρονιά επαγγελματικά για εμένα, φορτωμένη, και το καλοκαίρι ήταν πολύ γεμάτο και, σε συνδυασμό με μια δύσκολη χρονιά για την Κλέλια, αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε –έστω για ένα χρονικό διάστημα– οι δρόμοι μας. Πολύ αγαπημένα», είχε δηλώσει ο Ρένος Ρώτας για τον χωρισμό τους.

Η Κλέλια Ανδριολάτου στο Maestro

Στο Maestro, τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Κλέλια είναι 19 ετών κι ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο. Έχει μεγαλώσει στους Παξούς και το πάθος της για το πιάνο και τη μουσική είναι το μόνο πράγμα που της δίνει δύναμη για να προχωράει. Είναι αρκετά διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, μιας και δε θέλει να χάσει τον ρομαντισμό της.

Είναι όμορφη, δυνατή, έξυπνη κι αποφασισμένη να τα καταφέρει στη ζωή της. Η γνωριμία της με τον Ορέστη θα της ξυπνήσει τον πρώτο αληθινό έρωτα και τη θέληση να τον διεκδικήσει.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη