Κλέλια Ρένεση: Ποζάρει χωρίς ρούχα αγκαλιά με την κόρη της για να στείλει το πιο όμορφο μήνυμα

Κλέλια Ρένεση: Ποζάρει χωρίς ρούχα αγκαλιά με την κόρη της για να στείλει το πιο όμορφο μήνυμα

Κλέλια Ρένεση: Στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα, ολόγυμνη αγκαλιά με την κόρη της

Κλέλια Ρένεση: Ένα συγκινητικό μήνυμα κατά της βίας, διάλεξε να στείλει η Κλέλια Ρενέση. Κρατώντας την μονάκριβη κόρη της αγκαλιά, η γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα και ξεσπά δημόσια.

Η φωτογραφία, όπως αναφέρει η ίδια στη λεζάντα, είναι πριν δύο χρόνια, όταν η μικρή Κοραλία ήταν δυο μηνών.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Κλέλια Ρένεση έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο σχετικά με το γυναικείο κορμί και το πώς αντιμετωπίζεται μέσα σε μια πατριαρχική κοινωνία. Παράλληλα, έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα για την καταπολέμηση της βίας.

Κλέλια Ρένεση: Ποζάρει χωρίς ρούχα αγκαλιά με την κόρη της για να στείλει το πιο όμορφο μήνυμα

Κλέλια Ρένεση: Το μακροσκελές κείμενο της ηθοποιού

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα. Ακριβώς όπως την γέννησα κ όπως γεννήθηκα κ εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας»

«Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση κ περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς . Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου»

«Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου. Ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε. Κρατάμε το σύμπαν στη θέση του. Γεμίζουμε την πλάση με αγάπη κ φροντίδα»

«Αν σε ένα γυναικείο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερέν, κ τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρευτήκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας.»

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ οποίο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας, θα το φάει το μαύρο σκότος.

Καμία μονή, καμία μονή, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ…», αναφέρει στο μήνυμά της η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε την ανάρτηση της Κλέλιας Ρενέση στο Instagram

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα