Κλέβει τις εντυπώσεις το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας χτισμένο πάνω στο βράχο στην Πάρνηθα

Αγία Μαρίνα: Το ξεχωριστό μοναστήρι πάνω στον βράχο της Πάρνηθας

Η Πάρνηθα βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και με λίγη πεζοπορία μπορείς να φτάσεις σε ένα ακόμη πιο όμορφο σημείο, συγκεκριμένα στην άκρη βράχου όπου είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας.

Tο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στην Πάρνηθα, βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο, ενώ μάλιστα είναι και σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα.

Η Αγία Μαρίνα στην Πάρνηθα είναι ένα από τα πιο ωραία εκκλησάκια της Αττικής σε μία τοποθεσία που σφύζει από πράσινο, σε ένα πολύ απόμερο και ήσυχο μέρος.

Περισσότερες εικόνες από την Αγία Μαρίνα στην Πάρνηθα

Η προσέγγιση γίνεται από τον οικισμό του Αυλώνα με το αυτοκίνητο να πρέπει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα δύσκολου και λασπώδους χωματόδρομου για να φτάσει κάποιος στην αρχή του πεζοπορικού μονοπατιού.

Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη, ευχάριστη, με περίπου 1 ώρα πεζοπορία. Το εκκλησάκι βρίσκεται πάνω σε έναν βράχο που βγαίνει από μία «θάλασσα» με πεύκα

Μια επίσκεψη που αξίζει τον κόπο για την ομορφιά της πεζοπορία και του καταπράσινου τοπίου. Το βίντεο είναι από την ομάδα Up Drones στο youtube που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα