Κωφάλαλος γαμπρός ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει την νύφη να τραγουδά στην νοηματική

Μια μικρή αλλά τόσο σημαντική κίνηση είναι αρκετή για να δείξει αγάπη και να γεμίσει με όμορφα συναισθήματα. Μια γυναίκα την ημέρα του γάμου της, τραγουδάει στη νοηματική και ο κωφάλαλος γαμπρός ξεσπάει σε κλάματα. Μια πανέμορφη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό για το σύζυγό της. Αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή. Αυτή θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Scott είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

Η Ελισάβετ πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Η συγκινητική αφιέρωση της νύφης προς τον γαμπρό

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές. Το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

Δείτε εδώ την συγκινητική αφιέρωση της νύφης

Related posts

Αριστοτέλης Ωνάσης-Τζάκι Κένεντι: Ο γάμος που έγραψε ιστορία, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και το νυφικό του αιώνα

Μπαμπάς και κόρη κάνουν lip sync και ρίχνουν το Ίνσταγκραμ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το νυφικό μου κοστίζει 10 χιλιάδες ευρώ, με αγχώνει αν θα χωράει ο άντρας μου δίπλα μου»

Γιάννης Μαρακάκης: Πως κατάφερε να γίνει καταξιωμένος δικηγόρος, ο αθλητισμός, η εξομολόγηση για τη σύζυγο του και η πρώτη του κόρη

Χανιά: Πήγε στην εκκλησία για βάφτιση και έφυγε…γαμπρός

Γαμπρός αργεί στον γάμο επειδή έπινε με τους φίλους του και η νύφη τον παρατάει και παντρεύεται άλλον

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα για να μην γίνω σκλάβα του παιδιού μου και αφήσω όλη μου τη ζωή πίσω»

Κόνι Μεταξά: Θα απαγορεύονται τα παιδιά στον γάμο της και η ίδια εξηγεί το λόγο

«Καλημέρα Ήλιε»: Ο Γιώργος Παπανδρέου το παίζει στην κιθάρα στη μητέρα του Μαργαρίτα