Κωφάλαλος γαμπρός ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει την νύφη να τραγουδά στην νοηματική

Μια μικρή αλλά τόσο σημαντική κίνηση είναι αρκετή για να δείξει αγάπη και να γεμίσει με όμορφα συναισθήματα. Μια γυναίκα την ημέρα του γάμου της, τραγουδάει στη νοηματική και ο κωφάλαλος γαμπρός ξεσπάει σε κλάματα. Μια πανέμορφη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό για το σύζυγό της. Αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή. Αυτή θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Scott είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

Η Ελισάβετ πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Η συγκινητική αφιέρωση της νύφης προς τον γαμπρό

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές. Το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

Δείτε εδώ την συγκινητική αφιέρωση της νύφης

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα