«Κοιτάζω τον καθρέφτη και νιώθω ότι είμαι όμορφη»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς μάσκα

Για πρώτη φορά η αγαπημένη Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίζεται δημόσια χωρίς να κρύψει το πρόσωπο της με μάσκα. Με γενναιότητα και δύναμη, αντιμετωπίζει την νέα της πραγματικότητα και δίνει δύναμη και θάρρος σε όποιον την παρακολουθεί να τα καταφέρνει.

“Η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εικόνα την εξωτερική”, Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα, πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Νιώθω ότι είμαι όμορφη με κοιτάζω και λέω είμαι όμορφη. Η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εικόνα την εξωτερική έχει να κάνει με το πως νιώθω έχει να κάνει με την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου και έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά που νιώθω πραγματικά μέσα μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Είναι τα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου κατά τη χθεσινή συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπου αποφάσισε για πρώτη φορά να βγάλει τη μάσκα και να αποκαλύψει στο πανελλήνιο το πρόσωπό της. Και αν κρίνει κανείς από τα χιλιάδες μηνύματα των χρηστών του twitter το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, όπως άλλωστε αισθάνεται και η Ιωάννα.

Related posts

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ