Κοκκινομάλα και κούκλα: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη, οι διακοπές μαζί της και με τα παιδιά του

by Εύα Ζαχαριάδη

Πέτρος Πολυχρονίδης: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Αγγλία

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την νέα σύντροφο του και τα παιδιά του, στην Αγγλία όπου κάνουν τις διακοπές τους.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού του Star, Τροχός της Τύχης έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγο του και παρέα με τα παιδιά του και τη νέα του σύντροφο του βρέθηκε στη Βρετανία.

Κοκκινομάλα και κούκλα: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη, οι διακοπές μαζί της και με τα παιδιά του

Ο συμπαθέστατος παρουσιαστής βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση με την Katrin Ladose, η οποία κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής.

Μάλιστα, οι δύο τους, μαζί με τα παιδιά του παρουσιαστή από τον πρώτο του γάμο, βρέθηκε στη Βρετανία όπου και επισκέφθηκαν τα Harry Potter Studios.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Χάρι Πότερ μαζί με την σύντροφο και τα παιδιά του

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με ανάρτηση του στα social media, έδειξε να απολαμβάνει αυτή την εκδρομή παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, παριστάνοντας τον Harry Potter!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν