«Κόλαφος» η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο γιος του Ρόκκου προσπαθεί να κάνει καριέρα πάνω στο όνομα του πατέρα του – Ξεφτίλα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άσταψε και βρόντηξε για τον γιο του Στέλιου Ρόκκου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον γιο του Στέλιου Ρόκκου. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση που είχε κάνει ο γιος του τραγουδιστή για την κολλητή της Ιωάννα Τούνη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στο πλατό του «Super Κατερίνα» η οποία εκτός από τις αποκαλύψεις ότι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ξέσπασε κατά του γιου του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρη, για τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την κολλητή της, Ιωάννα Τούνη.

Ο Ρόκκος junior μίλησε και εκείνος στην εκπομπή στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και σε ερώτηση για τις σχετικές αναρτήσεις ανέφερε ότι το περιστατικό «Πήρε παραπάνω έκταση, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η οργισμένη απάντηση

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ακούγοντας τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του είπε θυμωμένη:

«Θα εκφραζόμουν πολύ άσχημα, αλλά η Ιωάννα με σταμάτησε. Το ότι ένας άνθρωπος επειδή δεν έχει καταφέρει ούτε μέσω του μπαμπά του να πάρει τη δημοσιότητα ή τη δουλειά που θέλει να έχει και να αποκτήσει στη ζωή του την καριέρα που θέλει και δεν την έχει καταφέρει και προσπαθεί να την πάρει πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων που δεν του έχουν φταίξει σε τίποτα»

Συνέχισε λέγοντας «Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα; Να γυρνάς και να λες αυτή τη λέξη; Αν σε μάθανε εσένα έτσι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο. Εκνευρίστηκα που είδα ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ δεν τον ήξερα. Του κάνω το αντίστροφο για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι».

Related posts

«Χτuπоκάρδı» από την Άση Μπήλιου: Ταύροι, Υδροχόοι και 2 ακόμα ζώδια βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της