Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πολυτελείς διακοπές στην Πράγα, η σουίτα, η ιδιωτική πισίνα και τα φιλιά

by Τόνια Τζαφέρη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον σύντροφό της

Η ξανθιά παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα στις φετινές γιορτές έχοντας στο πλευρό της τον έρωτα της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο ταξίδεψαν ως την Πράγμα.

Ρομαντικά Χριστούγεννα λοιπόν έκαναν στην Πράγα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ζώντας τον απόλυτο έρωτα.

Ερωτευμένοι και αχώριστοι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα εκτός Ελλάδος, επιλέγοντας την Πράγα.

Τα βίντεο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και ο εκλεκτός της καρδιάς της μοιράστηκαν μαζί μας σχετικά βίντεο μέσα από τα social media. «Σας στέλνω την αγάπη μου από την παγωμένη Πράγα. Χρόνια πολλά με υγεία», έγραψε στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνοντας το χιονισμένο τοπίο στην Πράγα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πολυτελείς διακοπές στην Πράγα, η σουίτα, η ιδιωτική πισίνα και τα φιλιά

Πρόσφατα μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Η συντροφικότητα υπάρχει και η συμβίωση, τώρα το άλλο είναι το πιο διαδικαστικό, οκ. Γενικά μου αρέσει η οικογένεια. Εύχομαι όταν έρθει η ώρα η καλή να αποκτήσουμε τη δική μας οικογένεια», απάντησε σε συνέντευξή της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν