Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους και περιοχές όπως Σαλαμίνα και Ασπρόπυργος που δεν ήξερα ότι υπάρχουν”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και μίλησε ανοιχτά για την παρουσίαση της εκπομπής “Κάτι ξανά ψήνεται” και η αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις της δεν άρεσαν ιδιαίτερα και όχι άδικα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στον Νίκο Μουτσινά, πως στα πλαίσια της εκπομπής της πήγαινε «σε κανονικούς ανθρώπους» ενώ στη συνέχεια τόνισε πως πήγε σε Σαλαμίνα και Ασπρόπυργο που «που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν».

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το «Κάτι Ξαναψήνεται». Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. 

Περισσότερες δηλώσεις από την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπύροπούλου

Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχικά, αναφερόμενη στην εκπομπή της.

«Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη