Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που «λυγίζει» στη συναυλία του στο Royal Albert Hall

by Newsroom i-diakopes.gr
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που «λυγίζει» στη συναυλία του στο Royal Albert Hall

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία με τη μεγάλη συναυλία που έδωσε στο εμβληματικό Royal Albert Hall στο Λονδίνο την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που «λυγίζει» στη συναυλία του στο Royal Albert Hall

Ο ίδιος μάλιστα μπήκε στη λίστα, των ελάχιστων Ελλήνων καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί στην ιστορική και φημισμένη αίθουσα συναυλιών, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Yanni, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση.

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση, ενώ από αυτή δεν έλειπαν οι στιγμές συγκίνησης.

Στα social media κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες διάφορα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά του τραγουδιστή. Σε ένα από αυτά, που ανέβασε χρήστης του TikTok, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να σταματάει την ερμηνεία του τραγουδιού “Αθήνα μου”, και έντονα συγκινημένο να προσπαθεί με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν ξέχασε φυσικά τη Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι “Παιδί Γενναίο”, λέγοντας: “Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένειά μου πρώτα και δεύτερον στην Αθήνα, στην κυρία Μαρινέλλα. Της αφιερώνουμε αυτό και της δίνουμε δύναμη”.

Εορτολόγιο 12/10: Ξημερώνει μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Τα όμορφα ονόματα που γιορτάζουν

«Κόκκινος συναγερμός» για κακοκαιρία: Πλησιάζει και την Αττική – Πώς θα κυλήσει ο καιρός την επόμενη εβδομάδα

Χαμός με αυτά που είπε ο Μάνεσης για τον Καρβέλα – «Δήλωνε χαμηλοσυνταξιούχος…»

Τύχη βουνό για 3 ζώδια μέχρι τις 18 Οκτωβρίου – «Ευκαιρία για μια νέα αρχή»

Bob Dimitrov: O άντρας-σκιά του Μαζωνάκη έσπασε τη σιωπή του 1 μήνα μετά τον θάνατο του Γιώργου – «Σας ανακοινώνω ότι…»

Προτεινόμενα