Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κούκλα μητέρα του, Φωτεινή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αδυναμία στην μητέρα του, Φωτεινή

Ένας από τους πιο αγαπητους τραγουδιστές σήμερα στην Ελλάδα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Με μεγάλο φανατικό κοινό, ο Κωνστατνίνος Αργυρός έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο ίδιος κατάφερε να “μαγνητίσει” τα βλέμματα του κόσμου από τα πρώτα του βήματα, τόσο με το ταλέντο, όσο και με την εμφάνισή του την οποία οφείλει εν μέρη στην μητέρα του, στην οποία και έχει μεγάλη αδυναμία. Το ήξερες όμως πως εκτός της ομοιότητας που έχει με την μητέρα του, ο γνωστός τραγουδιστής μοιάζει αρκετά και με τα αδέρφια του;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ως λάτρης των social media, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά του. Πολλές φορές μάλιστα δεν δίστασε να μας αποκαλύψει και την οικογένειά του και συγκεκριμένα τα αδέρφια και την μητέρα του, προκαλώντας ενθουσιασμό στους ακόλουθούς του.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η μητέρα του, η κυρία Φωτεινή

Όπως θα δεις και εσύ από τις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η αγάπη του για την οικογένειά του δεν κρύβεται. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος και τα αδέρφια του, η Κατερίνα και ο Παύλος, είναι τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα και μεταξύ τους είναι πολύ δεμένα κι αγαπημένα.

“Οι γονείς μου ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν παιδιά που η μητέρα μου για εννέα μήνες δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι. Δεν βγήκε ούτε μέχρι το περίπτερο. Πώς γίνεται να μην είμαστε δεμένοι, όταν ξέρουμε ότι οι γονείς μας έχουν περάσει αυτό το πράγμα, όταν ήμασταν τρία αδέλφια σε μία κοιλιά;”, έχει δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί