Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα προσφέρει τα έσοδα των συναυλιών του για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

by Τόνια Τζαφέρη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οργανώνει μία σειρά συναυλιών με στόχο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα αδύνατα δυνατά έχουν κάνει πολλοί Έλληνες, διάσημοι και μη, προκειμένου να βοηθήσουν και εκείνοι όπως μπορούν την κατάσταση. Ένας ένας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι, είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αλλά και το γεγονός πως έχουν γίνει μια γροθιά οι πολίτες για καλό σκοπό.

Και την δική του συνδρομή στο δύσκολο έργο με την βοήθεια των πυρόπληκτων ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο δημοφιλής και αγαπημένος τραγουδιστής οργανώνει μία σειρά συναυλιών με στόχο να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό για τους πληγέντες της πυρκαγιάς.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα προσφέρει τα έσοδα των συναυλιών του για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Δηλώνει χαρακτηριστικά πως θέλει να σταθεί στο πλευρό των πληγέντων από την πυρκαγιά. Και να τους βοηθήσει προκειμένου να κοιτάξουν μπροστά.

Ο διάσημος τραγουδιστής γνωστοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρωτοβουλία του να οργανώσει μερικές συναυλίες. Προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό για τους πυρόπληκτους.

Μάλιστα, πέρα από τις οικογένειες, που θα βοηθήσει, σκοπεύει να συνδράμει στην αναδάσωση των εκτάσεων, που κάηκαν. Καθώς και στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων, που επιβίωσαν από τις πυρκαγιές.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του, η αμοιβή, που λαμβάνει τώρα από τις εμφανίσεις του στην Κύπρο. Θα διατεθεί και αυτή για τους παραπάνω σκοπούς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα