Κωνσταντίνος Μουσούλης: O γοητευτικός γιος της Αγγελικής Νικολούλη και η εξομολόγηση της μαμάς: «Τον θαυμάζω τον γιο μου»

Η εξομολόγηση της μαμάς: «Τον θαυμάζω τον γιο μου»

Μπορεί στην Ελλάδα το όνομα του να μην είναι τόσο γνωστό και να μην γνώριζες καν, πως είναι ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια κρατά όσο μπορεί ιδιωτική την προσωπική της ζωή… ωστόσο ο γιος διαπρέπει ως σκηνοθέτης στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.

H Αγγελική Νικολούλη έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, Κωνσταντίνο τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Μουσούλη.

Ας γνωρίσουμε τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη

Ο γιος της είναι 34 ετών και διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, στηρίζοντας τον στην καριέρα του. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως σκηνοθέτης.  Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Μάλιστα, έχει τιμηθεί για τη δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ»).

Αγγελική Νικολούλη: ” Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά”

«Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα»

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει